Куплю нерастаможеный пассат в3 с двигателем 2.0 16V, желательно на газу, с кузовом универсал, електропакетом, ну и кондиционером или климатом. С доставкой в Киев. Рассмотрю предложения до 1500 у.е. Тел. в профиле.
Неужели никто не гоняет или трудно найти. Вот например http://www.auto.pl/gielda/osobowy_s...r=28&zfn_in_1=563&z4z_in_1=55&kod=12a68z#none
Я можу пригнати. Але 4700zl. це приблизно 1600$. І це - ціна в Польщі. А де ще Пирятин ? Про які 1500$ йдеться ? !
Ці авто знаходяться в Німеччині, не мають Польської реєстрації, і Німецька - тимчасова, при чому один з тих Пасіків - трупак з пробігом 330 тик. Короче, в двох словах, я шукаю особисто для себе, Гольф 3 з АВF (2,0 16V), так от, менше ніж 5-6 тис. zl. нічого нема. І навіть за ті гроші мотор вже під питанням. Тому моя порада : не шукайте цукерочку в г. . .мні, її там немає. 3а 1,5 кує в Пирятині може бути лише трупак-доходяга Пасік. P.S. Можу пригнати авто ВИКЛЮЧНО з Польщі, і єдина умова - авто повинно мати постійну польську реєстрацію.