Куплю дзеркальний фотоапарат

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bosh, 14 січ 2012.

1. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Хочу придбати дзеркалку, типу:
    Canon EOS 1100D KiT (18-55 IS II)
    Canon EOS 550D KiT (18-55 IS)
    Nikon D3100 KiT (18-55 VR)
    Можливо хтось знає де найдешевше. Залюбки прочитаю відгуки власників вищевказаних апаратів.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Такого ширпотребу зара навалом в кожному "супермркеті" електроніки.
    Краще купувати закордоном, а ще краще за океяном - ціна в двічі дешевша, але є свої мінуси, зокрема, гарантія...
    Інший варіант - зкооперуватися і купити на двох, там де зара акція типу " кожен другий товар в чеку на 50% дешевше".:morning1:

• Подобається Подобається x 1
  3. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
  4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Професійно цим не займаюсь, але хочу мати біль-менш хороший апарат. На даний момент маю "цифрову мильничку", не влаштовує!

От і питаюсь де у нас найдешевше. Різниця в ціні по супермаркетах коливається до 1500грн. В сусідній Польщі виходить те саме що й у нас, хіба, що стояти на кордоні на "такс-фрі"

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Бош, раджу спитати поради в наших знавців (насамперед спитай у Фаста, він шарить в цій тему), а потім шукати конкретну модель в неті. Купувати фотоапарат в супермаркеті, як мінімум, глупо :) Спробуй знайти в неті або в комп*ютерних канторах - це якшо маєш можливість. Я можу допомогти зі СТЕКом, якщо ти оприділишся з моделлю ;)

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Якраз продаю свій Кенон 40Д і пару об'єктивів, в тому числі і 18-55 IS, а взагалі можна разом, можна окремо )) За кітом загалом гнатися не варто, це такий базовий стартовий об'єктив, хоча на початок піде. А як вже визначишся, чи тобі світлосили бракує в ньому, чи дальності, чи чого іншого, тобто визначишся, що фоткати хочеш і як, тоді можна і заміну об'єктиву шукати, головне щоби сам фотік був якісним. Як в мене :gamer:

П.С. Якщо цікаво, ось що продаю: http://aukro.ua/fotoapparat-canon-eos-40d-body-i2047736669.html

Якщо будь-які питання будуть, звертайся, я не профі, але за кілька років останніх розібрався вже трохи що до чого ))

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дійсно, з Юрою (Fast) вже давно спілкуюсь на цю тему (можливо вже дістав його своїми запитаннями :D )))))))))))). Просто хотів взнати, можливо хтось соромиться подати оголошення про продаш таких апаратів, можливо чиїсь родичі продають такі, чтось користується такими і т.д., але всерівно дякую за кожну підказку, пораду.

8. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Та не дістав!!! ))) Дзвони - питай, завше радий!!!
    Почитай "на замітку"...

Лучшим фотоаппаратом 2011 года был признан Canon EOS 550D, который имеет общие размеры 129 x 97 x 62 мм. Его вес является стандартным для таких моделей - 530 г. Сегодня Canon EOS 550D можно купить за сумму от 600 до 1000 долларов, что для модели с такими внушительными возможностями не так и много.

Данная модель получила больше 100 положительных отзывов покупателей, а 3583 оценки дали средний балл 4,2 из 5 возможных. Оценивались технические данные, стоимость и дизайн модели. В 2011 году фотоаппарат Canon EOS 550D по результатам тестирования Ассоциации европейских журналов по аудио- и видеотехнике получил премию за качество, которой удостоена десятка лучших моделей, выпущенных в текущем году.

Среди преимуществ Canon EOS 550D – большая доступность и простота процесса съёмки, что, безусловно, по достоинству оценит рядовой потребитель. Матрица с разрешением 18 Мп и процессор обработки изображения обеспечивают в диапазоне 100 до 6400 точные настройки чувствительности ISO. Фотоаппарат имеет плавную регулировку цветовой гаммы, ее естественность обеспечиваются его 14-битной обработкой изображения.

Фотоаппарат имеет жидкокристаллический дисплей «Clear View» с разрешением 1040 тысяч точек. Размер диагонали экрана 7,7 см. на нем можно легко просмотреть и отредактировать уже сделанные снимки, он также может выполнять роль видоискателя, если съемка проводится из неудобной позиции. Фотоаппарат позволяет вести съемку 3,7 кадра в секунду и видеозапись в формате Full HD. Для съемке при низкой освещенности предусмотрен датчик CMOS (18 млн. пикселей), скорость съемки можно регулировать вручную.

К дополнительным функциям модели можно отнести:

экран управления параметрами съемки;

функцию видеокадрирования;

отдельный разъём для подсоединения внешнего микрофона;

возможность выбора максимального значения Auto ISO;

возможность компенсации экспозиции на ± 5 ступеней;

систему замера экспозиции по 63 зонам iFCL.

Среди отзывов покупателей чаще всего отмечаются такие преимущества модели, как отличная эргономика и доступность функций, отличное качество снимков, низкий уровень цифрового шума при высоких ISO. Недостатками, по мнению потребителей, являются слишком высокая требовательность к оптике, и не всегда корректный автофокус.

9. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Старенький... який пробіг? Які іще об'єктиви є? ))
    18-55 - це не об'єктив! Затичка для фотіка і то не дуже герметична! )))

10. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    можу запропонувати свій Canon EOS 300D, все в базі, майже не користувався оскільки мені його подарували, а я цим не цікавлюсь, от і стоїть він в мене вже скільки років.

Так це не найновіша модель, але думаю, що для знайомства з професійною фотозйомкою цілком вистарчить. + ті обєктиви, що підходять до нього підійдуть і до всіх інших ЕОсів, тобто можна сміло купувати обєктиви, а коли захочеться чогось іншого переставити їх.

Ціна: 1900 грн, торг присутній.

11. Олександр Килюшик

Олександр Килюшик Новачок

Jetta 88
    NIKON РУЛИТЬ )))
    АП )

12. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Кітовий обєктив дійсно сакс, але ціна фотіка з нормальним склом виростає в два рази ))) Хоча я б наразі кіт не брав...
    Доречі про ціну за океаном, то шо в два рази дещевще - БАЙКА.
    Подивіться на амазон... :russian_ru: Маю 450 кенон, задоволений, от тільки скло кітове хочу поміняти на токіну 11-16 але грошей шкода... 650 бацків як не як...

13. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Вже порівнював ціни на кучу техніки, найдешевше виходить в інтернет магазині Дешевше.нет... Там постійно тарюсь, є і гарантія і консультація тай знаходяться у Львові (бічна Героїв УПА)...

Визначишся з моделю, можеш порівняти ціни...

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Я ще так скажу, якщо надумаеш брати якийсь кіт Кенона з 18-55, то бери боді (без об'єктиву), а я тобі за 500 грн. ідеально новий такий об'єктив продам, тільки недавно знятий з такого кіту. Вже буде економія, та й не так шкода буде, що той кіт є, бо все ж широкий кут бере, а як як мав тільки Тамрон 28-75, то того кута дууже бракувало в приміщенні.

15. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ще Кенон 50-ка 1.8 ІІ. А тою затичкою 18-55 навіть дасться пофотогрфувати для себе, поки визначишся, що потрібно ))

16. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Цікавий варіант - можеш придивитись! ;)

Нікон з його плоскою картинкою ніфіга не рулить!!! Але то окрема тема! )))

17. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    50-ка не погана, але пластик + фокус косий, але своїх грошей вартує 100%!!!
    КІТ навіть не коментую! ))

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Хе..... старенький..... а що скажете про Лейку 1943 року з непросвітленою цейсовською оптикою....)))))) працює....тільки плівку до нього знайти тепер проблема... Один знайомий фотограф час від часу пожичає в мене щоб зробити якісний портрет... каже ніяким іншим так не виходить.

19. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Скажу, що хочу позичити!!! ))))
    Я серйозно!!! ;)

А взагалі річ класна!

20. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Користуюсь 2 роки Canon 300D. Для початківця апарат нормальний, задумчивий правда, і треба не кітові об'єктиви мати, в загальному надійний. Хоча купувати 300D з рук трохи тойво.. ресурс затвора може бути вичерпаний, а фотоапарат 9 років як не випускається

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)