куплю електроскло підйомники ..до мого паськи ..Б3 тільки передні ...яка ціна того всього добра моторчиків механізмів ..кнопок ..дротів?.... дякую
Давай Спали поставимо, як кажуть дешево і сердито, електрику зроблю під оригінал, на роботу гарантія!!!
Спал є як тросикові так і ножові під оригінал, але я бачу що ви ТАВАРІЩ чули дзвін, но не знаєте де він то рішили поумнічать, то наздоровя, я за 300 поставлю, шоб вас Жаба зїла)))))))))))))
О! ТАВАРІЩ Донецкий, поставьте мне на 2хдверное Поло Спалы за 300 с работой ... а то оригинала на Поло днём с огнём не сищешь!
Потрібно комплект електросклопідйомників на пассат б3 не знаю чи є різниця(потрібно на седан). їздив по шротах так там або нема або такі зношені що навіть ставити не хочеться. куплю 2 задні якщо хтось має на продаж. передні мої в плачевному стані але функціональні завдання ще виконують.
Зекономив 4ри роки назад, і доки інші вели дискусію що неварто економити і потрібно шукати оригінал я насолоджувався електроскло підіймачами. Один раз порвався трос за цей час, і то через те що я схалтурив. Ще один + в пользу російських (я брав з ВАЗ2108)електромоторів що їх валом на ринку і в випадку поломки можна з легкістю купити новий та замінити. Це моя думка і моє враження!
в пасіку інша система. в мене не підійде від ваза. та й моторчики в мене нормальні працюють. а от сам механізм. з однієї сторони ніжка погнулася, її підсилили але всеодно працює погано.тому шукаю оригінал в хорошому стані.
Я у себе на В4 задні відключив, оскільки кожний хто сідає на задні сидіння має привичку нажимати на кнопки без потреби:(як друзі так і діти), тому в один прекрасний день в одному порвався трос. Я його поміняв(потратив пів дня на підбір та заміну троса), і після цього взагалі відключив. Оскільки у мене є кліма в авто(і ще діти впридачу:D), то потреба відкривання задніх вікон немає. А купити комплект на задні двері взагалі проблематично, і ще я не думаю що можна знайти в хорошому(майже новому стані), тому в один прекрасний день їм може прийти "капець".
Трошки не по темі: водійське вікно при відчинені стає на перекос. Чи це регулюється? і до чого можна бути готовим при спробі виправити.
Цікавить вирішення такої ж проблеми. Хто допоможе? А по темі - шукаю рамки-ободки на кнопки склопідіймачів.
Стосовно перекосу: 1. Відкрутилися болти, що кріплять саме скло до рамки; 2. Треба дивитися на капронові направляючі, між склопідіймачем та направляючою в двері (зліва така собі "лижа"). Капронки можуть зноситися, зломатися, вискочити з кріплень. Доречі буває таке, що ця "лижа" згниває - тоді теж будуть проблеми. В любому разі "розтин покаже" - я думаю, що зняти обшивку це не є велика проблема. Удачі в ремонті.
1. Болти на місці, тримають міцно. 2. Направляючі в мене взагалі металеві, закріплені досить мертво до дверок. Капронок не було ніколи І що то робити, неясно...
Ап. Донецький, коли доробимо ручки? Бо негарно! Також цікавить ось такий блок на ЕСП може хтось продає. Або щось подібне. Звісно, зі штекерами.
Такі як зверху, подібні в мене і стоять спереду. Спарену кнопку пропонували за 50 грн. з фішкою (в мене той випадок, що одна фішка). Але хочеться саме цілий блок. Такі ручки як нижче на фото - стоять на задніх дверках. Але до тих ручок треба купляти ще і ободки дверної клямки, бо в мене до прикладу несумісні ці ручки і ободки, які стоять на задніх дверях. І ось купив я ці ручки, поставив мені Донецький мої кнопки в них, все гарно підключив. Але... Чекаю очікую, коли все-таки поставляться потрібні ободки дверних ручок (а ще спочатку знайти треба, шукаю невідомо що), бо зараз не вигляд, а парна графіка. Особливо справа... Зліва також не альо. Зручно, але правду кажуть, що найкраще це таки ворог хорошого.
Коли я ставив собі ЕСП я їх збирав "по крупицах", спочатку задні з картами, потім передні, потім ручки з кнопками, потім знайшов ручки з кнопками в кращому стані, довго шукав кнопку що керує заднімі ЕСП на торпеді, проводку робив сам, потім (коли був пробний пуск) виявилося, що один задній ЕСП не працює, купив ще один комплект задніх ЕСП. Те що продаю - осталося з того всього, що було куплено паровозом. Торг ніхто не відміняв.