куплю електросклопідйомники на пасат Б3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем nazaropel, 17 лис 2010.

1. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    куплю електроскло підйомники ..до мого паськи ..Б3 тільки передні ...яка ціна того всього добра моторчиків механізмів ..кнопок ..дротів?....
    дякую

2. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Давай Спали поставимо, як кажуть дешево і сердито, електрику зроблю під оригінал, на роботу гарантія!!!

3. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    всмислі ?.незрозумів

4. tifosi

tifosi Active Member

1.8 RP CL`ka.=> GLT) ЦЗ, ЭСП, Эл. зеркала, Hella разделенка + ксенон, Hella Trezer и много др.
    спалы грн 500 выйдут с работой. Оригинал от 800 грн. Я бы не экономил)

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Спал є як тросикові так і ножові під оригінал, але я бачу що ви ТАВАРІЩ чули дзвін, но не знаєте де він то рішили поумнічать, то наздоровя, я за 300 поставлю, шоб вас Жаба зїла)))))))))))))

6. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Из Изварино что-ли? Или Краснодонские???))))

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    О! ТАВАРІЩ Донецкий, поставьте мне на 2хдверное Поло Спалы за 300 с работой :)... а то оригинала на Поло днём с огнём не сищешь!

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Потрібно комплект електросклопідйомників на пассат б3 не знаю чи є різниця(потрібно на седан). їздив по шротах так там або нема або такі зношені що навіть ставити не хочеться. куплю 2 задні якщо хтось має на продаж. передні мої в плачевному стані але функціональні завдання ще виконують.

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Зекономив 4ри роки назад, і доки інші вели дискусію що неварто економити і потрібно шукати оригінал я насолоджувався електроскло підіймачами. Один раз порвався трос за цей час, і то через те що я схалтурив. Ще один + в пользу російських (я брав з ВАЗ2108)електромоторів що їх валом на ринку і в випадку поломки можна з легкістю купити новий та замінити.
    Це моя думка і моє враження!

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    в пасіку інша система. в мене не підійде від ваза. та й моторчики в мене нормальні працюють. а от сам механізм. з однієї сторони ніжка погнулася, її підсилили але всеодно працює погано.тому шукаю оригінал в хорошому стані.

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я у себе на В4 задні відключив, оскільки кожний хто сідає на задні сидіння має привичку нажимати на кнопки без потреби:diablo:(як друзі так і діти), тому в один прекрасний день в одному порвався трос. Я його поміняв(потратив пів дня на підбір та заміну троса), і після цього взагалі відключив.
    Оскільки у мене є кліма в авто(і ще діти впридачу:D), то потреба відкривання задніх вікон немає.
    А купити комплект на задні двері взагалі проблематично, і ще я не думаю що можна знайти в хорошому(майже новому стані), тому в один прекрасний день їм може прийти "капець".

12. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Трошки не по темі: водійське вікно при відчинені стає на перекос. Чи це регулюється? і до чого можна бути готовим при спробі виправити.

13. Alexander

Alexander Початківець

VW
    Привет!
    Можно тут глянуть и номера и цену и сроки поставки :www.Exist.ua

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Цікавить вирішення такої ж проблеми. Хто допоможе?

А по темі - шукаю рамки-ободки на кнопки склопідіймачів.

15. vagor

vagor Початківець

vw passat b3, 1.8mi RP, 1990
    Стосовно перекосу:

1. Відкрутилися болти, що кріплять саме скло до рамки;
    2. Треба дивитися на капронові направляючі, між склопідіймачем та направляючою в двері (зліва така собі "лижа"). Капронки можуть зноситися, зломатися, вискочити з кріплень. Доречі буває таке, що ця "лижа" згниває - тоді теж будуть проблеми.

В любому разі "розтин покаже" - я думаю, що зняти обшивку це не є велика проблема.

Удачі в ремонті.

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    1. Болти на місці, тримають міцно.
    2. Направляючі в мене взагалі металеві, закріплені досить мертво до дверок. Капронок не було ніколи :sad:

І що то робити, неясно...

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ап. Донецький, коли доробимо ручки? Бо негарно!

Також цікавить ось такий блок на ЕСП може хтось продає. Або щось подібне. Звісно, зі штекерами.

18. vagor

vagor Початківець

Маю такі (з фішками) - 100грн:

і такі (без фішок) 200 грн:

Якщо треба - пишіть в ПП

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Такі як зверху, подібні в мене і стоять спереду. Спарену кнопку пропонували за 50 грн. з фішкою (в мене той випадок, що одна фішка). Але хочеться саме цілий блок.

Такі ручки як нижче на фото - стоять на задніх дверках. Але до тих ручок треба купляти ще і ободки дверної клямки, бо в мене до прикладу несумісні ці ручки і ободки, які стоять на задніх дверях.

І ось купив я ці ручки, поставив мені Донецький мої кнопки в них, все гарно підключив. Але... Чекаю очікую, коли все-таки поставляться потрібні ободки дверних ручок (а ще спочатку знайти треба, шукаю невідомо що), бо зараз не вигляд, а парна графіка. Особливо справа... Зліва також не альо. Зручно, але правду кажуть, що найкраще це таки ворог хорошого.

20. vagor

vagor Початківець

Коли я ставив собі ЕСП я їх збирав "по крупицах", спочатку задні з картами, потім передні, потім ручки з кнопками, потім знайшов ручки з кнопками в кращому стані, довго шукав кнопку що керує заднімі ЕСП на торпеді, проводку робив сам, потім (коли був пробний пуск) виявилося, що один задній ЕСП не працює, купив ще один комплект задніх ЕСП. Те що продаю - осталося з того всього, що було куплено паровозом. Торг ніхто не відміняв.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)