А я б радив з 1.8 моно або карб, але перевагу віддав би карбу. Усі вприски на 1.8 є капризні, але система дігіфант, це повний інжектор найбільш капризніша, тому її добре заміняти на январь або мегасквірт, що не дешево і свого роду геморно. Напів електронний карб теж вимахується, але його як раз добре настроїти, то хіба тільки час від часу діагностику проводити і то виключно через якість бензи. Монік ніби так само, але по карбах є більше майстрів, та його і самому можна зробити, як є час і прямі руки. Я за карб
) я теж за карб, хоча були моменти що я його ненавидів ) Говорив з Андрієм з Боткіна, в нього Бора. Каже, ліпше б вона була на карбі )) Шось заглючило в нього в інжекторі (датчик якийсь), пів-Львова об"їздив, в кількох знаних спєців по інжекторах був, аж поки не перерив нет і сам не розібрався - не помогло. Карбу що треба - раз зробити капремонт, і регулярно раз в рік чистити. За інжектор не скажу, не користувався )) Але карб тільки не 2ЕЕ (пишуть, що капризний).
Хто таке сказав? Що дігіфант найкапризніший. Просто треба гарно все почитати зробити так як треба і ніяких капризів нема. Літератури море в неті. І саме головне не пускати нікого з кривими руками.)
5-6 тис. і ось знайшов - тиц, щоправда аж в Харкові, але по всьому сподобався. трохи дилетантське питання - чому саме 1.8? і чи варто переплачувати??
http://golf-club.org.ua/forum/viewforum.php?f=12 подивись-пошукай-попитай тут. Там деколи проект (ну, прокачаний-відреставрований гольф) продають за суму меншу ніж в нього вклали. Або просто доглянуті машини є. 5,5 за той білий - ну не знаю, задорого вроді. Там те турбо не відомо як і від чого )) 1,8 радять - бо він по потужності-надійності оптимально. Є фанати строго 16 клапанників, мені і 1,3 вистачає )) 1,8 - то ніби золота середина. Головне в тих прероблених машинах - щоб номер кузова і тип двигуна співпадали з тими, що в документах
http://golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=65868 як варіант, там і ціни обговорюють мола не в кожному оголошенні про продаж, так що зорієштуєшся ))
Той білий ніби нічого, але на таку ціну він би мав бути майже ідеальний. А взагалі на 5-6 к можна і г3 і б3 підшуковувати, а можна ще 2к дозбирати і на б4 дивитись. Чи Ви хочете тільки г2? А взагалі, чим молодша, тим і краще, так що до всіх параметрів і характеристик зверніть увагу і на вік.
За 5000 у.о. свій ГТІ 3дв 112 коней, можу віддати). Машина в підписі. 2 комплекта гуми 13", дискові гальма, перебрана коробка, куліса, перешитий салон, замінена задня ляда, перебрана проводка, зроблена ходова.
наразі всім дякую. здорово, що стільки варіантів, але жодного з нашого регіону. тому шукаю далі і надіюсь на вашу допомогу) взагалі де свої брали?
я свій брав в стрию поміняв на мазду 626 2.0 дизель 1988р.в гольф 1985 р.в но по запчастинах і якості гольфом більше задоволений правда мотор був на присадках поняв зразу після заміни масла зара стоїть 1.8 був 1.6 була 4ст. коробка зара 5ст. хотів продавати но передумав)) сподіваюсь найдеш свій гольф