Куплю Гольф 2

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем vlad8, 24 січ 2014.

1. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    хочу взяти Гольфа, звичайно б/у. є якісь пропозиції? звісно, враховую загальні ціни.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Чим поганий по ссилці зверху?

С мабільнава дєвайса

3. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    якій із них?

взагалі ось що придивився. може це когось із форумчан??
    що скажете взагалі?

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    так він же не розмитнений, і що ти будеш з ним робити?

5. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    точно, якось упустив. пошуки продовжуються. дякую.

6. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Є 1,3 повний інжектор, 1986 р.в. Буде продаватися

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    vlad8, який бюджет?
    раджу купувати інжектор 1.8 або 1.8 моноінжектор

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А я б радив з 1.8 моно або карб, але перевагу віддав би карбу. Усі вприски на 1.8 є капризні, але система дігіфант, це повний інжектор найбільш капризніша, тому її добре заміняти на январь або мегасквірт, що не дешево і свого роду геморно. Напів електронний карб теж вимахується, але його як раз добре настроїти, то хіба тільки час від часу діагностику проводити і то виключно через якість бензи. Монік ніби так само, але по карбах є більше майстрів, та його і самому можна зробити, як є час і прямі руки. Я за карб:)

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ) я теж за карб, хоча були моменти що я його ненавидів ) Говорив з Андрієм з Боткіна, в нього Бора. Каже, ліпше б вона була на карбі )) Шось заглючило в нього в інжекторі (датчик якийсь), пів-Львова об"їздив, в кількох знаних спєців по інжекторах був, аж поки не перерив нет і сам не розібрався - не помогло. Карбу що треба - раз зробити капремонт, і регулярно раз в рік чистити. За інжектор не скажу, не користувався )) Але карб тільки не 2ЕЕ (пишуть, що капризний).

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Хто таке сказав? Що дігіфант найкапризніший. Просто треба гарно все почитати зробити так як треба і ніяких капризів нема. Літератури море в неті. І саме головне не пускати нікого з кривими руками.)

11. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    1.8RP (моноінжектор) краще шукати...імхо

12. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    5-6 тис. і ось знайшов - тиц, щоправда аж в Харкові, але по всьому сподобався.

трохи дилетантське питання - чому саме 1.8? і чи варто переплачувати??

13. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    http://golf-club.org.ua/forum/viewforum.php?f=12
    подивись-пошукай-попитай тут. Там деколи проект (ну, прокачаний-відреставрований гольф) продають за суму меншу ніж в нього вклали.
    Або просто доглянуті машини є. 5,5 за той білий - ну не знаю, задорого вроді. Там те турбо не відомо як і від чого )) 1,8 радять - бо він по потужності-надійності оптимально. Є фанати строго 16 клапанників, мені і 1,3 вистачає )) 1,8 - то ніби золота середина. Головне в тих прероблених машинах - щоб номер кузова і тип двигуна співпадали з тими, що в документах :)

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
  15. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Той білий ніби нічого, але на таку ціну він би мав бути майже ідеальний. А взагалі на 5-6 к можна і г3 і б3 підшуковувати, а можна ще 2к дозбирати і на б4 дивитись. Чи Ви хочете тільки г2? А взагалі, чим молодша, тим і краще, так що до всіх параметрів і характеристик зверніть увагу і на вік.

16. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

За 5000 у.о. свій ГТІ 3дв 112 коней, можу віддати). Машина в підписі. 2 комплекта гуми 13", дискові гальма, перебрана коробка, куліса, перешитий салон, замінена задня ляда, перебрана проводка, зроблена ходова.

17. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    наразі всім дякую. здорово, що стільки варіантів, але жодного з нашого регіону. тому шукаю далі і надіюсь на вашу допомогу)
    взагалі де свої брали?

18. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.

я свій брав в стрию поміняв на мазду 626 2.0 дизель 1988р.в гольф 1985 р.в но по запчастинах і якості гольфом більше задоволений правда мотор був на присадках поняв зразу після заміни масла зара стоїть 1.8 був 1.6 була 4ст. коробка зара 5ст. хотів продавати но передумав)) сподіваюсь найдеш свій гольф ;)

19. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Ти напевно прикалуєшся?))) Мій у Львові приїзджай дивись думай.

20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Но тут поняття ростяжиме хто прікалується.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)