Куплю iPhone 4s White neverlock на 16 Gb або більше Gb б\у в гарному стані для себе з повним оригінальним комплектом. Може в когось знайомі продають, розгляну всі пропозиції.
Знаю про той магазин і на вул.Дорошенка ше був колись, але один з продавців мені казав, що в них всі телефони при перевірці розбираються, і тому є велика ймовірність купити там телефон який складений з 2-х чи навіть 3-х апартів.
Буду неспішно продавати свій 5s, стан нового, випускався для Європи. Якщо цікавить - пропонуйте ціну в приват.
офіційно компанія запасних частин не продає, я в цьому не спец, але мав на увазі, наприклад теоретично телефон втопився, з нього переставляють панель на інший (по відтітнку будуть відрізнятися, по зазорах), чи той же екран, батарею, чи модулі вай-фай, блютуз і тд. Для мне це важливо, тому шукаю телефон до якого не сунули руки різні умільці і конструктори. 5s мені зараз не по кишені, бюджет в мене тел.+чохол+плівки= 4000 грн.
Ціна з запропонованим чорним досить нормальна. Я цього тижня купував 4S neverlock на 16Gb (НОВИЙ) за 4500грн. + 151грн.(послуги "Нової пошти" ) Ну це так - для розуміння ситуації по цінах.
ціна дійсно хороша, навіть, якщо рахують і не по 13 грн./$ (зараз ніхто по такому курсі не конвертує), але хочу білий, бо попередній також білий був )) на чорні пропозиція чомусь більша.
Ціна МЕГА-БОМБА. Але, якось життя навчило, що дешевий сир буває тільки в чізбургері, який на касі "пробили" як гамбургер... За таку ціну я б теж взяв НОВИЙ НЕВЕРЛОК ще один.