Маю карданчик шліци гляну ціна 150 грн. Хрестовинки перебрані лишився коли поміняв рейку на ГУР. 067 37 433 70 Андрій.
Рейка була без ГУР я її реставрував, також оскільки зняв рейку то перебрав і хрестовинки на карданчику. А потім купив повний установочний комплект з ГУР. Рейку яка була продав остався карданчик)
Власне, шукаю карданчик кермової (то саме, що рульової) рейки на Г2. Потрібно на мілкий шліц. Хто має? Пліз, пропонуйте, бо моєму "вафлі ку-ку-ру-ку", хоча є варіант колхозити, але не хочу.
йо-ма-йо, думав тої штуки нікому не треба(3 роки лежала), здав два тижні тому на брухт. п.с. тільки побачив ту тему!
дійсним повідомляю, що вже не актуально. за цю пораду, ще раз подякую, бо скористався цим інтернет-сервісом. запостив на вказаний сайт інфу про потребу в з/ч, сьогодні, десь об 11.00 год., і що ви думаєте? за півдня прийшло на емейл 7 (сім!!! йопт...) електронок зі вказаною ціною, контактами, та інфа про з/ч (б/у, чи нова), а помімо того, 3 (троє!!!!) продавців телефонували та повідомляли про продаж даної з/ч. Щодо цін, то ціни такі від 250 грн. до 8472 грн. власне, зателефонував до продавця, де ціна 250грн., домовились, завтра забираю на базарі на вул.Зелена. П/С/ друзяки, я це випробував, задоволений і тепер можу, сміливо рекомендувати вам. Реєстрація з пошуку з/ч займає 2-3 хвилини, ніяких кодів, ніякої лишньої заманухи, а саме головне - воно "працює"! З такими темпами та сервісами, шроти підуть у часткове небуття. Ну і на завершення, продублюю той сайт: razobral.com