А він в тебе на машині?))) Я шось сумніваюся шо є))) В мене там пустота))))) БО я думав шо є і хотів викинути)))
бу каталізатор реально коштує гривень 500, і не потрібно куплятись на такі цитати сварщиків типу "навіщо тобі той каталізатор, він всерівно постий, ми його викинемо".
Бачив в Топ Гір шо у Великобританіїї каталізатори КРАДУТЬ з машин на вулиці, от тільки не пам ятаю, скільки там за нього можна взяти. В них є дорогоцінні метали, вроді паладій, може ще платина.
0979190202 Володимир Львів Ми займаємося постійною скупкою уживаних і відпрацьованих каталізаторів з усіх моделей автомобілів. Може бути: - керамічна частина на вагу - приймається після оцінки вмісту металів; - автокаталізатори в залізних корпусах поштучно - оціняємо по фотографії та маркуванні з бачка. Ми гарантуємо прийом каталізаторів від наших постачальників незалежно від ситуації на ринку. Ми - український лідер в області скупки та оцінки каталізаторів!!! Ми - найбільша скупка каталізаторів в Україні!!! Ми купимо ваш каталізатор!!! Ми пропонуємо співпрацю з нами,а це дає ВАМ багато переваг: - Професійне обслуговування; - Ми гарантуємо сумлінну і точну оцінку за актуальними цінами; - Оплата готівкою або переказом (на вибір клієнта); - Ми пропонуємо бронювання та гарантію ціни до 4 днів; - ПОСТІЙНИМ КЛІЄНТАМ впроваджуємо бонусні цінові програми і програми лояльності; - в ВАШОМУ розпорядженні телефон інфолінії +38 (097) 9190202, який діє 6 днів на тиждень з 9:00 до 21:00, де можна домовитися про приїзд або відправлення посилки, забронювати ціну і отримати інформацію про ціни та умови співпраці. Генеральний партнер дотавки - "НОВА ПОШТА" - лідер експрес-доставки в Україні.
А я свій розрізав і витягнув з нього середину (пасат Б3). Там явно не кераміка, а якась скручена в бочку сіточка, почті ціла. То добро важить - 950гр., а скільки буде важити в гривнях!!!???
Маю ось такий : В середині цілесенький (сфоткати всередині не вдалось), трубу відріжу. На скільки бабосів потягне ? Знятий з Гольф 2, 1,8 моноінжектор, бензин.
і що там з тими каталізаторами? маю до 1.6 VW Jetta 1987 р. .в на фото такий як у Гріна точнісінько. що вартує ? чи то вже пропали ті хлопці що купити хотіли? ))
Ми не пропадем katalizatory.ho.ua - Наибольшая скупка катализаторов. Наибольшый каталог. Наилучшие цены. г.Львов ул.Бориса Антоненко-Давидовича,8 +38(097)9190202 Квалификованая оценка по маркеровке с бачка. Спектральный анализ за 3 минуты. Детали условий прийома на сайте http://katalizatory.ho.ua/prim.html
Ігор тел.067 370 84 08 Найбільша скупка каталізаторів в Україні Купляємо вживані автомобільні каталізатори за найвищими цінами. - Відпрацьовані каталізатори з керамічною основою - Відпрацьовані каталізатори з металевою основою - Відпрацьовані каталізатори в металевих корпусах Наші переваги: - Ми платимо найбільше - Ми є лідерами в цій галузі - Професійне обслуговування - Працюємо по всій території України. Тел. інфо-лінії: 067 3708408 Решта інформації на w w w.katalizatory.in Запрошуємо до співпраці: - СТО - Скупщиків каталізаторів - Пункти прийому металобрухту - Власників шротів - Автолюбителів http://www.katalizatory.in
Ми займаємося постійною скупкою уживаних і відпрацьованих каталізаторів та сажових фільтрів з усіх моделей автомобілів. Свою комерційну діяльність ми почали в 1991 році. Зараз компанія Demi Motors налічує 6 складів (за обсягом товарів ми найпотужніші в Україні), 2 цехи з виробництва запчастин і сучасно обладнаний автосервіс. Ми розпочали новий напрямок діяльності, а саме роздрібна скупка. Це ми робимо, щоб запропонувати автовласникам справедливу ціну. Вартість каталізатора визначається по маркуванню на корпусі. Також вона залежить від таких показників, як - регіон виробництва, тип нейтралізатора. Приймаємо ВСІ види і типи автокаталізаторів, від будь-яких марок автомобілів. Якщо металевий корпус відсутній або номер пошкоджено проводимо спектральний аналіз і визначаємо вартість. DEMI MOTORS г. Львов, ул. Городоцкая 242 Г Працюємо по всій території України. Тел.+380978156963 (Viber) +380507714287
Найкраще зі всіх мені заплатили ось тут: Оптова скупка каталізаторів з авто - www.katopt.com - тут хлопці мають прибора і зразу розрахувались зі мною. Віддавав сажевого фільтра з Октавії А5 - дали 230 зелених на руки, всі інші якихось 700 грн. давали, 50$ і т.д. Тому дійсно, каталізатори мають вартість.
ХЗ чи то реклама чи не реклама, але най буде, може когось зацікавить) Але я от на бензинці маю 4 каталізатора досі і вирізати їх шось не планую))