куплю б/в комп'ютер для роботи в офісі + монітор TFT не менше 17". можна окремо системник, окремо монітор. комп потрібен для роботи з документами, для інтернету та мережі. ігри не граються, тому навороти не цікавлять. також важливо щоб не були шумні кулери. цікавить варіант не дуже допотопного, прайс орієнтовно 500 грн. на системник, монітор як повезе, або б/в або новий куплю. проблемні і глючні машини не цікавлять. також з можливістю відправки в Івано-Франківськ.
напишу в цій темі, щоб не створювати нової. куплю монітор 15-17" ТФТ. (для хорошого знайомого) ваш магазин не пропонувати, немає часу їздити і дивитись, чи нормальний монітор. може хтось з клубу продає, або має знайомих, в яких таке щастя лежить без діла.
serg9 якщо не секрет яка комплектація системника, ціну ти озвучив(+-). Цікавить бо хочу обновити системник, та незнаю чи мій вже сильно древній
якщо говорити про оновлення старого системника то це зазвичай обходиться гривень в 250-500 залежно від того що оновляти на мою думку краще вже купити новий системник який обійдеться 2000-2500гр залежно від конфігурації
на ті гроші можна купити новіший проц, і планочку памяті на 256 Мб або... вінт трішки більший, на декілька Гб.
народ, давайте краще вирішимо це питання (власне тому я і підняв тему), а не будем писати який хард краще купити, а
Ти чого? Тема не твоя, люди спілкуються, не розумію що це за затикання такі? Тим більше інші люди пишуть щось запитують. Не переживай, буде тобі що написати, то напишуть
якщо оріентуватись в цінах то залежно яку планочку і який проц ! а новий хард на 500 гігів під старий розєм більше 500гр. може обійтись я говорив про речі вживані имхо модернізувати старий С.Б не доцільно приріст продуктивності не досягне навіть 50% затрат !
Власне мова і йде про покупу нових, сучасних комплектуючих. А запитав бо хотів дізнатися наскільки знецінився мій(приблизно) за 5ть років. Чесно кажучи на мою думку за ці гроші то не оновлення а покупа чогось трішки кращого ніж є на даний момент - тобто гроші на вітер(моя думка).
дуже знецінився. вінти зара переважно сата, і знайти аташний вінт великого об"єму то дуже складно. Пам"ять теж зара вже ддр3 і знайти планку пам"яті більшого об"єму теж справа не з легких. та ж ситуація з відеокартою... до чого я веду? - материнку тре міняти, а це за собою потягне і все решта. тому краще продати те що маєш і купити все нове.
В мене якраз сата роз"єми(тоді тільки з"явилися), і відуха ПСі-експрес 256, проц 2 гГц, правда оперативки 512 ДДР. Саме ватість гіга моєї оперативки і підіймє питання про покупку нового системника. Продавати перевіриний роками нині діючий комп незбираюсь, просто цікаво як знецінився він за роки експлуатації(для статистики).
на сьогодні вартість такого системника 700-800 грн. оперативки можна доставити, 512 коштує 80-100 грн, 1 Гб - 160-180. я теж притримуюсь такої думки - якщо в компі все влаштовує, то для чого все міняти на ультранове.....(читай витрачати гроші). для інформації - нова мать+процАМ3+ДДР3 2Гб в мене потягнули 1200 грн. і то це були моделі з нижчої лінійки.
Звичайно мій допис вище був у розрахунку на гірший варіант, адже раніше не вказувалось, що саме є в системнику. Зараз же, я б сказав, потрібно пошукати память, докупити вінт другий побільше(1.2-2 Тб це десь в районі 100уо) і якщо вже дууууже хочеться, то пошукати проц, максимально який підходить до материнки. ЗІ. Нещодавно купив новий системник материнка 115уо проц 210 уо память 4г 40 уо корпус 40 уо
Теж хочу зібрати потужний комп, та як завжди дві проблеми то нехватає грошей, то грошей нехватає Дякую за відповідь! мій комп за 5ть років знецінився на 60-75%, а це непоганий показник значить всетаки варто купувати якісні речі один раз в 5ть років
варто підходити до даного питання в розрахунках ціна/якість ! в компютерах не завжди дорогі речі є потужними і якісними !
ось приклад доволі потужного С.Б. на базі 4-ох ядерного процессора ціна 4376гр. Athlon II X4 640 (AM3) Processor Box Asus M4A78LT-M (AM3, AMD760G/SB710, 4*DDR3-1800, PCIx16, 6*SATAII , Video, GLan, 8ch, mATX) DDR3 4096M 1333MHz OCZ Gold Low Voltage GeForce GTS450 Inno3D 1024Mb GDDR5, 128bit, PCI Express HDD 1500Gb, 7200, WD, 64M Buffer, Serial ATA2 (WD15EARS) Caviar GreenPower LG Super Multi GH22NS50 SATA DVD+/-RW, чорний Modecom Swing 500W 120mm ATX, Black-Silver