Цікавить більш-менш живий Б2 "для роботи", недорого, бажано універсал, але не принципово. З двигуном 1,3 чи 1,6, або 1,6 дизель. Може хтось тут продає, чи знайомі чиїсь - пропонуйте! Заберу реально! п.с. "авторія" юзати вмію, нажаль в нашому регіоні нічого більш-менш "живого" не надибав Є пару варіантів аж під Києвом, але боюся "злітати в холосту" якщо там по-факту вилізе "труп"
на майдан на пару ночей заскоч, вже буде не вхолосту я теж хочу крокодила для перевезення всякої хрені, але троха вони задорогі, як на 30-річні машини
поясніть одне, як старий дизель то погано, а старий бензиновий двигун то щастя? ви пишете що невідомо в якому стані, а на бензинових що пише в якому вони, так само міряти компресію або знімати гбц щоб хоч частково дізнатися стан, в дизеля все так само перевіряється
Мається наувазі, що бензин можна знайти з високою ймовірністю і з пробігом до 300к км, тоді як дизель вже може й друге кого мотає після n-го ремонту
Ти що з дуба впав, чи після корпоративу? Де Ти бачив 30-не авто з пробігом до 300к.? Я Г4 2001р. взяв з 248к. і то якщо ще не скручений. Дивився нещодавно на шості пасати: http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat_b6_12261439.html http://auto.ria.com/auto_volkswagen_passat_b6_12531761.html ..... Подивись на рік і пробіг. Про які Ти 300к. говориш?
нє, ну я не кажу що вони всі з такимим пробігами, але така гіпотетична можливість існує, тоді як з дизелем - ні
як на мене дизелі по своїй суті надійніші. Уся с/г техніка працює на дизелі, вантажівки, знаю що економія і так далі але і пробіг навіть в тих самих маршруток величезний. Це вічна тема суперечок, звичайно.
От Мене завжди цікавилол то питання "старий дизель". Бувби вдячний хто б розтлумачив то питання. По гіпотетичній можливості, Я з Тобою згідний. Не даром дизель беруть ті хто багато їздить.
Друзі, та економічніший дизель, ККД в двигуна більше ) Зато в ремонті най бог боронить ))) Але знову ж таки 20-ти клапанники також дайбоже тянуть. Я мав дизель 1.9, і був щасливий, гріється довго, то недолік... Але розхід пєсня ))) Я думаю то справа на любителя ) До прикладу в мене одна насос-форсунка (з чотирьох) коштує біля 500 ойро ) 4 то вже 2 тис ойро. така може бути ціна неякісної солярки ) В старих дизелях мабуть проблемний тіко насос високого тиску... Але крокодил 30 років, для роботи, не труп, то шось мабуть з розряду фантастики... В мене суперб 2005 року вже почав сюрпризити дурними ньюансами... Якщо машина для роботи, то я думаю що інструмент мав би не ламатися і бути надійним, а не по сервісах кататися.
в районе киева могу глянуть для тебя авто чтоб зря не мотатся и вроде бпродавался крокодил один хетч помоему 2500 в общем звони