Куплю 2 штуки літніх шин розміром 185/65/14 або 195/60/14 в доброму стані. Може хто буде скидати на зиму або щось подібне, то пишіть. Але резина цікавить лише в ідеальному стані і нормального виробника.
Відповідь: Куплю літні шини 14" напиши яка саме модель, ціну і по можливості фото. буду дивитись і думати.
Відповідь: Куплю літні шини 14" В мене є пропозиція - скоч в магазин і купи нові. Стара гума сохне і дубіє і вже за 3 роки використання втрачає свої властивості, гальмівний шлях на такій суттєво збільшується. Тому не шукай біди а підзбирай ще парусот грн і купи нові.
Відповідь: Куплю літні шини 14" Може ти Scirocco і правий. Якщо ніхто нічого путнього не запропонує, то мабуть так і зроблю. А доречі, ніхто не знає, може десь в інеті є розпродаж літніх шин по зниженим цінам?
Курва, сайт глючить, от я і нічого не дописував! Так от шини в мене виявляється такі: Нankook Radial 866 195/65/14 89H. Фотки додам завтра.
Нankook Radial 866 195/65/14 89H - $100/4шт. Сорі за якість фоток - робив на мобілку у темному гаражі.