Бажано фольц. Однозначно дизель Ну, не зовсім куплю Пропоную столярні послуги взамін. -сходи -двері вхідні (також і броньовані) -двері міжкімнатні -ліжка з МАСИВУ ДУБА робимо речі за які потім не стидно. якщо робите ремонт або маєте будову можливо вам підійде такий варіант. Розгляну ВСІ пропозиції ПС галерея робіт тут: km-creative.org.ua ППС не реклама:
Якщо серйозно і без фундаменту, то 200 американських гривень 1 квадратний метр площі. До того входить: вікна, вхідні двері, чорнова підлога, і, кажись, дах. фундаменту як такого не тре. просто заливаються стаканчики на опорних місцях. Порахуй собі добре...
ого, не думав шо такий ажіотаж буде) правда трохи офтопу 2 Олег М. ні, мене звуть Ігор і штурмую авто-ріа тільки 1 місяць. Батько деревом займається вже досить часу. ше ніхто не скаржився про хату зі зруба... сам цікавлюс цим питанням. для себе. ви орієнтуйтеся на вартість самого зруба. якщо з "мокрого" будувати, то вийде 1000грн/куб - це лише стіни. Хіба ви вірите шо вам поставлять якісні вікна, двері, перекриття? і всього за 200уе/квадрат? та ніколи
Шкода шо немає конкретних пропозицій а за схему бартера не переживайте. Домовимось так шоб всі були задоволені
Не вірю. Це орієнтовна ціна від якої мона "гуляти". Типу ви мені стіни без вікон, дверей і теде . відповідно за ту саму ціну і з якіснішого матеріалу...
ну, матеріал може бути або сосна, або смерека або модрина (якшо не помиляюсь). сосна найкраще тримає тепло. 22см сосни тримає тепло навіть при -40. гуляти можна від: -діаметр -% вологості -форма бруса -цілий чи клеєний але питання про бартер послуг за машину ВІДКРИТЕ
Я маю на увазі арка, що зроблена в хаті, в мене в коридорі 4 арки, зроблені з гіпсокартону. Чи обшиваєте Ви арки знизу і по боках аж до підлоги, тобто така собі деревяна арочка виходить. Я просто в знайомого бачив, мені сподобалось, просто відчуття справжнього дерева в квартирі додає затишку.
Ще трохи оффтопу і продовжите в колекторі. Попередження TELESYK : будеш продовджувати оффтопити у всіх темах підряд - заробиш бан. Тему почищу.