В Укртелекому такий коштує 180 грн, або 12 грн на місяць якщо в аренду. Може в когось завалявся зайвий, то я би придбав один або два за взаємоприйнятні гроші Терміново Пишіть в аську 151565029
я вже це зрозумів так і зроблю... просто мені два треба, думав може когось позбавлю зайвого баласту і сам зекономлю У мене наприклад зараз лишиться на даху антена бо я відмовляюся від радіоінтернету (Уарнет) і переходжу на ОГО. А антену я 3 роки тому купив за 350 баксів, зараз би продав комусь занедорого. До речі, хто живе за містом або в районах куди провайдери не тягнуть дротів, майте на увазі - є антена, кабель метрів 20 чи більше з даху і роутер значно дешевше ніж вам запропонує Уарнет Скажімо, в 3 рази дешевше.
MARTINI, антена кажеш , замістом кажеш, а тип антени скажи мене цікавить дальність, і пінг який в тебе був на уарнеті.
дальність далека, але базова станція мусить бути в зоні прямої видимості. У мене база на Зеленій, мабуть десь в районі вул Керченської (я так думаю) , то в принципі кілометра 2 від мене. Але думаю, можна і дальше. Пінг скажи як перевірити Взагалі якість інтернету хороша. Є реальних 512 Кбіт, скачування файлів йде 60 кілобайт в секунду Але мені треба більшу швидкість, а Уарнет сказав шо не може мені зробити більше. Тому я їх посилаю і подав заявку на ОГО.
DSL-200/RU ADSL, USB w/splitter - 18 у.о. DSL-2500U/BRU/D ADSL2+ Ethrnet Router w/splitter - 26 у.о. DSL-2520U/BRU/D ADSL2+, Ethrnet & USB combo Router - 29 у.о. TP-Link TD-8811 Ethernet ADSL2+ Router - 26 у.о. Нові,не знаю яка між ними різниця...
Я готовий взяти два, тільки не знаю яких саме... Який кращий? Але якщо ОГО скаже, що вони не підходять, я би хотів залишити за собою право повернути девайси назад
Взнав що цей точно підходить під "ОГО!" і радять його брати. - DSL-2500U/BRU/D ADSL2+ Ethrnet Router w/splitter - 26 у.о. Без питань! Кинув в пп свій номер.
а навіщо йому роутер??? Під ОГО програмується будь-який модем. Ого нічим не відрізняється від інших провайдерів АДСЛ інтернету
бо всі АДСЛ модеми мають функції роутинга Моя порада - dlink не бери бо це гівно Два DSL-2500U (один в мене а один в друга) почав рвати звязок Собі поставив Zухель - і все ок (хоч він і майже вдвічі дорожчий був)
Список рекомендованих модемів для ОГО: Callisto 821+ / Iskratel SmartAX MT880 / Huawei P-660RU2 EE / Zyxel P-660RT2 EE / Zyxel AG300 / Linksys AM200 / Linksys 6211 Zhone / Paradyne 6218 Zhone / ParadyneDSL-2300U / D-Link DSL-2500U / D-Link та інші... детальніше тут: http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/adsl_modem/