Куплю на Пассат Б4: замок дверний, склопідйомник механічний, колонки в двері передні

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Eller, 12 сер 2013.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Куплю на Пассат Б4 три речі:

1. Замок дверний передній правий (пасажирський), бо на шроті вже дві штуки взяв - або ледве відкривають, незважаючи на решулювання, або не відкривають взагалі ззовні. Код потрібного замка "357 837 016 G". Але будь-ласка, тільки нормальний робочий, бо вже немає сили.

2. Cклопідйомник механічний передній лівий (водійський), код "357 837 571 А". Мій почав сильно косити, а як до самого низу опустити скло - то воно з пазів випадає просто. Наскільки розумію зносилися пластмасові бігунки в нижній направляючій планці, і тому піднімає нерівно.

3. Хотів би якісь звичайні штатні колонки в двері передні, ліві і праві. Нічого мегапотужного, але щоби більш-менш гарно грало. В мене там зараз нічого немає, карта дверна без дірок, але наскільки розумію, то можуть десь врізати і вставити ті колонки? Бо дріт на колонки в дверях підведений. І якась решітка має йти на ті колонки зверху, чи то в комплекті з колонками? Бо треба все разом, щоби поїхав десь, врізав і забув.

Заздалегідь дякую, і прошу пропонувати якісні речі, дуже змучився туди-сюди по 10 раз все розбирати і збирати.

2. Romchik

Romchik Початківець

VW PASSAT B4 . 1.8 AAM
    извиняюсь за офтоп . по замкам таже беда была...попробуйте на фторопластовый концевик ручки надеть уплотнение (я срезал кусочек колпачка от фломастера ) и проблема " не
    відкривають взагалі ззовні " исчезнет вообще - открываются как с конвеера :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)