Шукаю нові колеса. Не можу знайти їх в інет магазинах бо зараз всі вже продають Nokian W+ а це вже зовсім не той кампот що Nokian W. Якщо в когось є якісь ідеї де можна купити нові шини Nokian W то кажіть. Дякую.
Чому хочеш саме такі? я відкатав на них сезон--і зовсім не в захваті... Продаю.. попередні Pirelli cподобались набагато більше...
Вони на великих швидкостях напевне не дуже, і трохи шумлять, але на снігу вигрібають наотлічно. Оскільки мені резину на кантріка то це в приорітеті так як ганяти я все одно на ньому не буду, а заїхати в сугроб разок другий це кайфово. Крім того в тебе ніби резина не першої свіжості та й протектор не новий тому мабуть не поперло.
рік тому продав свої "Пірельки" сусідові по гаражах (вони були теж 08 року) так отримав навесні такі вдячності! Гребуть вони сніг краще за Нокіан... Точно... Я не сперечаюсь, я твою тему тримаю вгорі.....
Дякую Ну то скажи що за пірелі такі? Доречі чув/бачив багато позитиву про пірелі так що можна розглянути, якщо бюджет дозволить. Модель в студію .
В мене на БМВ були вінтер карлінг чи якось так ніколи не підводили, на Гольфі катаю на гудієрах 8+ я б краще їх взяв).
На правах оффтопу: я б рекомендував Nokian Nordman RS, купляв минулої зими, гума дуже добре себе показала що на ожеледиці що в глибокому снігу. Часто на рибалку, приходилось дертись по глибоких снігах, нігде не залип. Рушити на підйомі також без проблем(в межах розумного). Кола попались добре відбалансовані, на кожен диск на монтажі вдарили 5-и грамові грузики, що досить рідко можна таке зустріти. Гума м"ягка, не шумить(до того був власне Nokian W, тому є з чим зрівняти). Гумою дуже задоволений. Та й і ціна на цю модель помірна.
Ну ти порівняв. Резину з різницею в 150 грн на колесі що є ~25% від вартості. В таку ціну можна і Nokian Nordman RS які будуть їхати не гірше. Тим не менше дякую, буду думати. О, Непийпиво випередив мене
Купив W+ бо купував в інтернет магазині і вони мені відправили не те що я хотів хоча на фото була W і я перепитував менеджера який запевнив що це W. В результаті дали пару рублів знижки та й катаюся на ній. Поки вражень жодних бо машина більше стоїть ніж їздить. Принагідно відпишуся.