Я вже десь тут пропонував свій "для офісних та інтернет задач" Є варіант знизити ціну за рахунок встановлення не 120Гб повільнішого харда а 20Гб. Можливий бартер на послуги СТО "Комфорт"
Та та, таке багато хто може ;-)) До речі, є Асус Z99H ще за 1650, і ще пару, але значно дешевших, думаю зслабі будуть.
якшо вже бюджет дотягує до 300$, нафіга тоді паритися з б/у? за 350 можна взяти абсолютно нормальний новий нотік з гарантією. ось пару тижнів назад взяли один такий на офіс: http://brain.zt.ua/index.php?15&backPID=16&category=1975&tt_products=87011 не знаю скільки у вас такий коштує... мав би бути не дорожче. все для роботи є - вай фай, камера, цифрова окрема клава, вінт 500...
є Б.У. Asus F80L Процессор: Intel Pentium Dual-Core Диагональ экрана: 14,1 Объем: 2 GB Объем жесткого диска: 160 Легкий, зручний, візуально сучасний. за 300 домовимося.
ключове слово "візуально". але 300 баксів за 5 річний нотік, у порівнянні з новим потужнішим з гарантією за 350, це дуууууууууууууууууууууже дофіга. без образ - але це будь хто підтвердить, хто більш-менш орієнтується в ринку.