Куплю ноутбук в хорошому стані для потреб офісу. Ціна в межах $300 Головна вимога: наявність Wi-Fi Інші вимоги: - Проц не менше 1,5Ггц - Пам'ять не менге 1г - Вінт не менше 60Гб - Не старіший 5років Пропозиції сюди або на тел. 067 773 11 77
Я вже давно шукаю але з СОМ портом.... а нащо тобі в офісі іменно ноут постав звичайний ПК плюс великий хард щоб туди alldata розміром 90 гіга поставити. Я порахував що щоб найнеобхідніші бази поставити треба тільки під них десь 200 гіга.
Маю ноут такий dell lattitude c600 Має com-порт Pentium 1GHz RAM 256 HDD 120Gb В комплекті 2 батареї - 1 тримає 10хв (я з нею від мережі працюю) а інша тримає дуже добре. Цілий фільм на морозі. PCMCI плата для роботи по вайфай Глюк з тачпадом хоча загалом він працює. Але без нього можна обійтись мишкою. Якщо кого цікавить то пропонуйте ціну
Докинь ще 44 бакси і візьми новий http://deshevshe.net.ua/laptop-hp/hp_compaq_625_wt280ea.html ІМХО звичайно
косинка, павук і сапер гальмувати не будуть :D:D:D я такий знайомим купував також в офіс, не жаліються, використовують переважно для пошуку інфи в інтернеті.
Хм, може то свій запропонувати... В принципі всім влаштовує, працює нормально, але подумую оновитись. DELL Latitude D600, 1,6 Ггц, 1.5 Гб ОЗУ, 80 Гб HDD, відео - Mobility Radeon 9000, Wi-Fi є, СД-РВ\ДВД, 2 ЮСБ порти, СОМ-порт, в цілому літає досить гарно Не без недоліків - Трошки (але зовсім дуже) покоцана зовнішність - Пару битих секторів на ХДД - після проведених реформ, перетворився на 60 Гб - Інколи глючить мікрофон (встроєний) - глючить кнопка Капс лок - Після миття монітора, зявились помітні плямки в лівому нижньому квадраті, роботі не перешкоджає, просто трішки неприємний нюанс ((( - батарейка дохла в ноль - до регенерації Використовується вдома для інету. Віддам за розумну пропозицію... Пропозиції тут або в ПП
Соррі за офф, мене як зачепить, то довго відпускає, почав задумуватись над своїм апгрейдом. Якщо є спєци - підскажіть скільки моє нещастя може вартувати. Тільки прохання не вбивати мене інформацією про 500-800 грн., за тії бабки перетворю його в автомобільний двд для малого... Дяк
Якщо б вищеописане було без проблем екрану, вінчестера і батареї - то ціна в районі 1600-1700 грн. З врахуванням тих проблем десь до 1100-1200, просто кожен купуючий вже готується до можливих замін описаних комплектуючих - екран 700-900 грн. б/у, вінчестер до 200-300 грн., батареї - 600-700 грн. Тобто ці недоліки суттєво знижують ймовірну довготривалість і стабільність роботи, а тому і ціну.
Дякую, "+" тобі. Значиться з ціною я явно перегнув ))) Хоча рік тому за нього троха більше віддав і всі недоліки успішно повилазили ))) Зрештою, монітор міняти не треба (пробував сфоткати - не виходить, не видно), вінт вже півроку так і живе без проблем, ну батарея - справа ніколи не вірогідна, може і через місяць накритись, тому якщо користуватись - то треба розраховувати на її заміну так чи інакше. Але то так думає той хто продає і своє, а не той купує )))) Ну то таке. Починаю внутрішню боротьбу щодо доцільності апгрейду.