Куплю резинові опори передніх амортизаторів на Гольф3/Пассат Б4/Шаран. Опори "нового взірця". Потрібно комплект з: тарілка пружини, підшипник, резинова опора, гайка, щокріпить все це діло до штока. На обидві сторони. Цікавить переважно оригінал, але може бути і замміник в нормальному стані. 0969419099шість Віталій
Не знаю, які саме Ви маєте на увазі, як варіант, можу запропонувати оригінальні (привезені з Німеччини разом з амортизаторами, які вже продані) 357412331 (2 штуки) та 357412331A (1 штука) по 120 грн. в комплектації, як на фото.
Куплю ще один комплект опор передніх амортизаторів на Passat B4/Sharan. На своє авто купив, дякуючи Nazariy, тепер треба батькові на Passat B3. Опори "нового взірця". Потрібно комплект з: підшипник, резинова опора, верхня чашка. На обидві сторони. Цікавить оригінал з Б4 чи Шаран, але розгляну і замінник в нормальному стані. 0969419099шість або тут в ПП. Віталій
саша то старий тип опор. вони до того ж вже підгулявші наче, чи ні? такі ж оригінальні DIN пропонував вище. треба інші - такі як у нього одна штука є.
В мене є нового зразка : є і гайки, і верхні тарілки пружин, і верхні тарілки опор : все оригінал VW.
2 подушки + 2 підш. + 2 верхні тарілки пружин + 2 тарілки опорних + 2 гайки = 30$ (600грн. на сьогодні).