Куплю Пассат Б5+ 2001-2003р

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Foma, 5 кві 2010.

1. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Шукую пассат Б-5. Бажано срібний чи сірий колір, Седан, 1,8т-2,0т Кожа, рожа, ідеальний стан. Ціна відповідна і розумна. Може хто надумав пишіть. І ще одне запитання до Бувалих. Якщо брати авто в іншому місті, розпишіть будь- ласка яка процедура, я маю наувазі купівля не по дорученню, а переоформлення, коли договір куплі- продажу оформляти.І де в другому місті чи у Львові, поділіться своїм досвідом такої купівлі.

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Їдеш з власником в МРЕО, де зареєстровано авто, знімаєш її з обліку на себе, після зняття будь-яка товарна біржа, де власник виписує на тебе біржову угоду (ціна порядка 100-150 грн.). Біржі як правило є на території самого МРЕО. По біржовій можеш кататися 10 днів, далі реєструєш в МРЕО по місцю прописки.
    П.С. Май на увазі, зараз багато кидал є - знайомий купив в Києві 124 мерса, зняв разом з власником з обліку, приїхав до Львова реєструвати - а машина щезла з мєнтовської бази, тобто її якби ніколи ну було на території України. Получилася машина-фантом.
    Успіхів у придбанні.

3. Foma

Foma Active Member

Мені цікаво яка процедура коли машина вже знята знята з обліку. То що на експертизу по угону і по перебиттю номерів зрозуміло, а от як і де всі остальні дії.
    може ще в когось є якийсь досвід придбання .

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    то вже при реєстрації.
    Після зняття з обліку та оформлення біржової:
    1. Робиш експертизу (що всі номера відповідають тех.паспорту і машина не переварена)
    2. Оцінка ринкової вартості авто, від тої оцінки будеш платити 3% пенсійного фонду.
    3. Здаєш усі доки в МРЕО, а там уже пробивають по базі угон, роблять акт огляду і реєструють на тимчасовий облік (якщо машина з іншої області). Дають тобі паперовий ТП на 3 місяці.
    4. Якщо за 3 місяці прийде підтвердження від МРЕО де стояла машина на обліку - реєструють на постійний облік і дають пластиковий ТП, якщо ні - то продовжують паперовий ТП ще на місяць і так до тих пір поки не прийде підтвердження або не даш на лапу.
    Усьо

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Мені потрібно було терміново поїхати за кордон одразу на наступний день після купівлі авто (я про це знав наперед) і тому, коли приїхав в наше МРЕВ - одразу повалив до начальника (трохи з ним знайомі) і сказав, що треба одразу постійний ТП. Він трохи поламався, дав якусь писулю і "послав" мене до прикольної дівчинки в 13 вікно, яка при мені набрала МРЕВ попередньої реєстрації авто і попросила їх скинути факсом дані про такий-то автомобіль... І все.. Це трохи коштувало, але мені треба було...

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А можна це зробити при знятті? Яка вартість? Довго?
    Яку ціну бажано ставити в біржовій угоді?

7. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s

• Подобається Подобається x 1
  8. Foma

Foma Active Member

Отут не зрозумів, якщо вже зроблена біржова угода тоді який зміст робити експертизу. Мені щось підказує що експертизу треба робити ще до біржової угоди. І тільки якщо все окей, тоді можна угоду і бабло. А при постановці роблять ще одну експертизу.

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Будь другом - запитай на всякий. І як цей документ називати, розписка?

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    без експертизи машину на облік не поставлять! і не знімуть також. Крім того май на увазі експертиза має юридичну силу на протязі 10 днів і діє на всій території України (в ідеалі). Проте кожне МРЕО хоче щоб ти робив експертизу саме в їхнього експерта.
    Біржова угода до номерів і переварки ніякого відношення немає. Для оформлення цього документу потрібні тільки ТП, ваш паспорт і ідент.код ну і бабло. Всі дані про авто виписуються з ТП.
    3% платиться не від суми в біржовій угоді а від суми котра вказана в експертній оцінці авто. Це є 2 різні документи. Біржова засвідчує ваше право власності на авто, експертна оцінка засвідчує ринкову ціну авто.

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
  15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Щось якось підозріло дешево. Вона була в серйозному дтп?

16. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    якщо ти про 1$, то ціна договірна просто))) Хто більше запропонує, то й і візьме :)

17. Foma

Foma Active Member

Ну мені точно двигун замалий1,6. Що найменше 1,8 з турбіною (має 150 коней в ідеалі). То вже трошки щось їде. Хоч недавно пробував одного, то не дуже вірилось що там 150 коней. Може показалось мало, може турбіна хандрила.Хоч перша друга на ривок з місця вроді перли, а ось далі склалось враження що я 5 включив замість 3. Може то я справді щось не то включив, але були ще інші причини які мене відмовили детальніше придивитись до нього.
    А загалом дякую за пропозицію.

Останнє редагування: 6 кві 2010
  18. Foma

Foma Active Member

Купив, катаюсь вже. Така нічо дура, спонукає до розважливої їзди, але як хтось вкурвл...є, то автомат чітко робить свою справу.

19. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Вітаю,кльовий VW

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а що купив . детальніше ціну фото непогано було б..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)