Де ту ручку КПП (сам набалдашник) можна прикупити? Цікавлять чорні (пластмасові чи шкіряні). Може хтось бачив в магазині чи на базарчику.
маю чорний набалдашнік (пластмасовий, обтягнутий чорним шкірзамінником з акуратними шовчиками, каапєратівний), віддам за 30 грн. Він стояв в мене в авто але тепер маю від пассата. Фото
Нє, я такий "каапєратівний" також маю, дякую От такий оригінальний від пасата чи іншого фольца мене і цікавить. Де ти його прикупив? P.S. На автобазарі, що за "Гетьманом" має магазин (чи шрот) Степан, тут на форумі про нього багато написано. Який номер його магазину чи як його там знайти, на що орієнтуватись?
Як кажуть "Язик до києва доведе",базарчик невелачкий,я думаю шо з першого розу попадеш.Він на тій стороні шо Автоколор
не трать час він зараз віддихає :rofl: то специфічна людина він буде аж після свят.. як найти.. питаєш в любого н базарі де є степан який торгує БУ запчастинами до іномарок..
Сьогодні дзвонив до нього, то казав під'їжджати, про відпочинок нічого не згадував. Хіба може він настільки специфічний... :D
приїдь в пятницю або суботу на зїзд я тобі покажу ту шо маю.. бо фоткати потім зливати з фотіка впадляк