Сталась проблема - не мотає кілометраж спідометр. бігунок, який мотає по 100м (обведений червоним) зупиняється на позначці 9 ледве підтянувши 1. пробував розбирати і чистити - недопомгло. тому куплю б/у спідометр (або цілу панельку) в робочому стані. машинка гольф 2, 1990рв. фотки спідометра нижче. всім наперід дякую за допомогу
Віддам таку панель в хороші руки. Ціна - скільки даш. Сьогодні вечороб буду в гаражі (вона там лежить). Телефон в приваті
Може в кого є неробоча приборка з МФА? Мається на увазі не робочий тах та спідометр. потрібна сама електроніка
Привіт! В мене в спідометрі щось черкає, від швидкості десь так 40-50 км/год. А недавно почала стрілка залипати, відскакує десь з 30 км/год. Питання: чи допоможе заміна спідометра, чи може шось з тросіком? Якщо перше, то може в кого є спідометр чи приборка на Г2, шоб підійшов мені (в мене 1,3, 1989р., карб, приб. з годинником, одометр механічний.) І ще: що простіше поміняти сам спідометр чи всю приборку? бо мені тут пропонували приборку в розукомлектованому стані (без пару лампочок і болтиків) за 50 грив. То нормальна ціна?
Привіт Ціна нормальна . Простіше міняти приборку в зборі , але нема проблем в заміні самого одометра. щось потрібно - звертайся.
Буває що тросик відходить від спідометра якщо хтось туди лазив і не надів той трос до кінця (на защолки). Зніми нижню полку і спробуй його до кінця вставити
ту що біля запобіжників.. А залипає швидкість це проблема в самому спідометрі, магнітний вал на якому кріпиться стрілка, черкає копус.