Хочу придбати В3 седан, скажіт про комплектацію, щоб меньше хавала, і що краще бензин чи дизель і взагалі нормальна модель чині?
Відповідь: Куплю В3 одна з найкращих кому шо все залежить від двигуна а не від комплектації там Свістун продає пасати 1.8 повний інжектор
Відповідь: Куплю В3 Скажіть що краще по надійності і вартості в ремонті повний інжектор чи моноінжектор?
Відповідь: Куплю В3 Вибач але люблю великі машини, тому ні Golf ні Polo не хочу Додано через 18 годин 27 хвилин Що ныхто не скаже?
Відповідь: Куплю В3 Я без ПОЛО жить не могу!!! Но я купил новый SEAT CORDOBA SPORT 2.0 - это старший брат ПОЛО. Таже Испания, тот же завод. Машиной очень доволен, это то что я хотел. Если всё будет хорошо, то оставлю две машины, а если не будет по деньгам получатся, то как ни жаль, придётся продать. НО ТОЛЬКО В ХОРОШИЕ РУКИ. По ПОЛО что нужно сделать: 1. Заменить правое зеркало 2. Установить противотуманки, которые POL мне прислал (ещё идут по почте) и ВСЁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Что есть в МОЕЙ полочке: 1. Новая зимняя резина шипована 4шт. (+комплект летней НОВОЙ 4 шт. Пирелли) 2. НОВЫЙ АККУМУЛЯТОР 3. Тонировка США 4. БИ-КСЕНОН 5. МАГ. СД СОНИ 6. динамиков 6 шт. 7. домкрат +аптечка+знак+трос+чехлы+коврики 8. ПАРК-ТРОНИК (задний) коробка передач ставилась 1.5 года назад новая + есть старая 9 .новые задние амортизаторы (в старых только резинки заменить) 10 стекло передние НОВОЕ (на старом была тещина) ну вот вроде и всё по памяти... Додано через 7 хвилин По цене, я если чесно ещё не знаю. 98 г.в. 162 т. пробег. Машина бралась на Украине в автосалоне г.Хмельницький. Всё на глазах. Фирменное СТО, масло полусинтетика, жидкости при покупке все менялись - коробка, гидроусит. руля, тормозная, мотор+фильтр+масло+ремни+ролик. Прошёл на ней за 1.5 года 20т. км. Бензин 6.5 на 100км, при условии ехать 100км в час, если 120 или 140 до 8 литров.
Відповідь: Куплю В3 В мене така як ти шукаєш. Кузов ZZZ це те що ставить її в розряд найдорожчих такого типу. Нема ні склопідіймачів ні гідро руля а ні кондиціонерів. З благ тільки центральний замок. 7500 пропонували. Поки відмовив бо на Б5 ще не назбирав а кращої за ці гроші машини я думаю не варто і шукати. Пораджу не купуватись на якусь тупу супер акустику шкіру в салоні і так далі. КУЗОВ, ДВИГУН, ХОДОВА. Це як основа. Ходова ясно що в ідеалі не буде та всеж будь уважний саме з рульовим якщо гідравліка. Це їх слабе місце. Попадаеш одразу як мінімум 200 у.е. Що стосується дизеля то незнаю. А бензин то знай. Моно інжектор до 100 км/год то є дуже єкономна штука. І дуже надійно працює. Як на базарі відкриєш капот і побачиш чистенький моноінжектор то знай, його помили. Бо всі вони троха кидають масло (чи що воно там) і цього боятись не треба, то їх вада. (Ну звичайно в межах розумного) Ну наче все що згадав. Якщо щось треба питай. Ганяю на такому вже 2 рік. Таки щось про них уже знаю.
Відповідь: Куплю В3 Що ти маєш на увазі ZZZ? Я звісно тебе образити не хочу, але перекупи для чайників на базарі кажуть що це оцинкований кузов але це повна туфта, але може втебе інша інформація
Відповідь: Куплю В3 dido не переживай я вже пояснив користувачу Arnixxx що куда і по чому, а дря решту всіх хто не вкурсі то є ссилка http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/volkswagen
Відповідь: Куплю В3 про копмлектацію.. в мене колєга взяв собі бомбу.. в нього був 88р седан поміняв на 93р універсал.. двіжок PG (з живим компресорм), повний електропакет (зеркала, вікна люк, сідушки вроді, фари), кондиціонер, гідрачь.. більше непамятаю..