Куплю Volkswagen Golf ІІ, бажано 5-ти дверний, в хорошому стані. Не терміново (червень-липень). Пишіть сюди або в приват. Розгляну всі пропозиції.
я собі тоже гольфа шукаю, дивлюся на бензинові версії, щось не знаю, стількох річний дизель, він хоч і мільйонник, але я більше віддаю перевагу бензину... хіба що його на турбо потім поміняти
я якщо чесно перед тим як брав 1,6 бензина. хотів взяти дизеля але незнайшов підходящий варіант. як я продавав кадді і чоловік який купляв кадді говорив що їздив на г2 дизель 1,6 але там є різні дизеля, він говорив слабі і потужніші, у нього бул 1,6тд, казав проблем жодних небуло.
турбо дизель це зрозуміло, там і розхід маленький і тяга в нормі і потужність менш більш, але простий без турбіни він тупий, в розумінні слабенький, як я десь читав на форумі, такі мотори швидко надоїдають, ні обігнати нікого, ні прискоритись, не в ому діло, що треба літати, просто інколи воно ж заради безпеки потрібно втиснути, щоб з зустрічною не поцілуватись суто на обгін навіть нітро ставлять, коли треба швидко прискоритись, щоб з зустрічки з"їхати, втиснув педаль в полік, нітро включилось, свою функцію виконало і виключилось
є таке правило, НЕ УВЕРЕН НЕ ОБГАНЯЙ , от тому і ненада нітро, а нада голову.. у мене дизель з турбой, сам катаю і вам раджу.
правило вірне, турбодизель хвалю, це норм штука, а нітро було не щоб ганяти, а щоб швидше обгін здійснювати, це я по якомусь німецькому каналі бачив там гольф 3 обганяв фуру і порівнювали час обгону до і після нітро, різниця була величезна