Дорбрый день куплю коррика дл себя нигде немогу найти в запорожье она вообще одна(( где нуно искать в какой город ехать?? нунаюсь в сием авто , двиг желатеьно G60 ) или 16 клапанный 2 итра)
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO в Київ тобі дорога.. хоча в нас я чув шо продають якесь чорне.. Мартіні, то не твоє???
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Моє не чорне і поки що продавати не думав... Хоча, в принципі , якщо Чіллік із серйозними намірами, то постукай в аську , може до чогось домовимося...
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Заинтересован я очень серьезно в течении 30 дней хотел бы ездить на таком авто , в Киеве вообще реально такое авто найти ? как насчет авторынка? В аську я стукнул жду ответа, с УВ. Андрей:-D
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO У Львові я бачив темно-коричневе коррадо (походу власник живе на поч. Личаківської), ну звісно жовте коррадо Тополя і ще одне Мартіні. Ще одне червоне біля мого Політеха часто їздить. А от пятого Коррадо я так у Львові і не замітив....походу ж 5 кор у Львові????
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Ще два чорні є - на одному їздить Юлік, на іншому їздив Богдан, але продав його комусь. А ще є в оголошеннях якийсь чорний перефарбований
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO нарахунок червоного.. при потребі можу звести з власником, але нарахунок покупки думаю без шансів..
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO І ще. В києві зараз є 200-сильний корок за 9 чи то 10 тисбаків. Якщо треба - можу пошукати телефон.
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO нет спасибо ето очень дорого ( Додано через 1 хвилину в каких обьявлениях*? с тернополя который 6.200 ,,??
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO коричневий на початку личаківської - це мій Він не коричневий, а фіолетовий, а по техпаспорту взагалі синій Всього у Львові зараз є 8 Коррад
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Ще є точно така, як у мене. Періодично її бачать у Львові і пишуть у темі "Фа-фа"
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Є ще корок в Миколаєві Львівської області. Колір не знаю. Ні, ця машина у Львові. Оголошення - це Ваш магазин за січень. Знаю, що не проданий. Просто щоб знайти цей номер, мені треба гору макулатури перелопатити...
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO а ты цену непомниш ? ну так примерно ,вооббще реально с живым компрессором найти?? у меня ограниченная сумма денег вот в чем причина((
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO ну тоді із тобою ми не домовимося А який бюджет взагалі? Я думаю, що дешевше 8 тищ Коррада в хорошому стані коштувати не може. Якщо купиш за 5 чи 6, то полюбому вимушений будеш потратити купу грошей і часу, аби довести її до пуття. Так що вибирай - купувати дорожче живу машину, чи дешевше, але то буде конструктор "сделай сам"
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Десь ніби 7. Як на мене краще купити з неживим і зробити його по-людськи і зберегти тим самим собі спокійний сон і літри поту. Може назвеш цю суму аби ми не вгадували?
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO потолок 7 тыщ . руки слава богу растут с нужного места так что ето дело я люблю поковыряться и все такое. ну нету больше у меня денег а коорадо хочеться альтернативы для себя не вижу все нето .................
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO ріспект... рано чи пізно ти приречений стати власником Корради, бо це невиліковно Поки не осідлаєш - не заспокоїшся. Я вже ніби рік поїздив, але поки що бажання міняти машину не виникає... Хіба що на іншу Корраду
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Фольксваген Корадо чорн. 1990 р. в., 1,8 л., 7200 у.о. тел.: (8067) 721-3110 , http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=300&subrub=13&item_price1=&item_price2=&page=5
Відповідь: КУПЛЮ VW CORRADO Запорожье? Не Денисом ли часом тя кличут? ;-) (шутко) Если честно, то если денег кроме указанной суммы нет, то лучше не заморачивайся. Уверен, что те будут предлагать 1,8 Г60 мотор. Но в означенную тобой сумму он будет скорее всего убитым. Ремкомплект турбины стоит только от 250 уе. А если она выйдет из строя, то готовь или 1000 уе на установку Итона, или искать б/у Г60 нагнетатель, но это сродни покупке непонятно чего. Востановленный же на заводе нагнетатель стоит порядка 2000 евро. Могу познакомить тя с Денисом(у него корра с Г60 перебраным нагнетателем). Он те много чего про машинку расскажет.