Довший час багато клубчан висловлювали бажання платити членські внески. Моя позиція була така, що поки нема чіткого усвідомлення, куди підуть ці гроші, збирати їх не можна. І ось у Вас, шановне паньство, нарешті з"явилася така можливість На мою думку, прийшов час легалізувати використання клубом форумного движка vBulletin . Ми з вами вже серйозна банда, а не якась шарашкіна кантора, тому несолідно користуватися піратським софтом Крім того, нещодавно один мій знайомий, у якого форум на тому ж движку, зіткнувся із такою проблемою: розробники скрипта звернулися до його хостера щодо порушення форумом авторських прав і хостер просто прикрив проект. Я думаю, нам всім не хотілося б, щоб наш форум спіткала така участь. Отож, пожиттєва ліцензія коштує 180 доларів, оплачувати треба в PayPal за кордон, тому , щоб звідси здійснити цю операцію, оплатити треба ще комісійні посереднику, ітого 198 доларів. Для початку пропоную скинутися по 10 доларів. Думаю 20 чоловік назбирається без проблем. А чим більше із нас готові увійти в долю, тим меншою буде ця сума. Прошу у цій темі мельдуватися тих, хто має непереборне бажання підтримати фінансово легалізацію форуму. 1. MARTINI
+1 4. DEMO можеш пояснити нафіга платити посереднику шоби заплатити гроші через пейпел ? я маю пейпелівський рахунок з якого можу платити закордон без всяких посередників. Наскільки я знаю то нам ніззя отримувати бабла через ПейПел а от платити то скільки хош.
ну, тоді можемо і без посередника, якшо маєш на рахунку 180 баксів, то оплатиш, а ми тобі налом віддамо
поки що ніяк, спершу ми подивимося, скільки нас підпишеться, і тоді будем знати, по скільки скидуватись
ітого, нас поки шо 11 (ще petro_fm в приват зголосився)... непогано за один день Якшо так піде далі, то в результаті скинемся по пару гривень