Найбільше мене цікавить як правильно і найдешевше її зареєструвати. Десь я чув що при реєстраціє вантажних автомобілів відрахування в ПФ 3% не дійснюється, це справді так???? Купую автомобіль Caddy вантажний варіант, який знайшов в оголошенні на авторіа в Луцьку. Як мені правильно провести цю процедуру, щоб не лоханутись, авто на тимчасовій реєстрації (за словами власника на обліку в нас ще не стояв). Що за чим я маю зробити? За здалегідь дякую )))
Перш за все, домовитись що гроші віддасте власнику відразу після перевірки авто в МРЕВ інспектором. Луцьк і Дубно мають багато машин з перебитими/перевареними (нашаманеними) номерами кузова Вантажне авто дійсно дешевше на облік поставити, але .... якщо не переоформити/переобладнати під пасажира/вантажопасажира то менти постійно колупають мозги на дорозі. Коли машина буде тут (при умові що то буде львівський МРЕВ), маякніть, і я пораджу до кого підійти, щоб правильно перевірили перед віддаванням грошей і порахували постановку авто на облік в різних варіантах
Так всетаки змінив і одне і друге))) Дякую, за пораду, але сьогодні вже поставив авто на облік але техпаспорт покищо тимчасовий, і ще треба зробити ТО і страховку. До речі планував проходити все сам але якось так вийшло що мені зробили а я потім заплатив 2700, чи може хтось скаати за що я платив офіційно щоб я собі прикинув скільки я влетів на наших корупціонерів. Знаю тільки що десь 1000 це була перша реєстрація. А решта без поняття. Піккажіть якщо хтось знаєте. А то мене щось жаба давить, що з мене забагато здерли. Бо в пенсійний фонд я нічого не платив, так як авто вантажне.