Люблін (PL)-Тернопіль

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем sprat, 23 чер 2015.

1. sprat

sprat Початківець

SEat Toledo
    привіт,

Я планую поїхати Люблін-Тернопіль.

Який варіант вибрати?

1. Люблін-Рава-Руська-Львів-Тернопіль
    2. Люблін-Рава-Руська-Дубно-Тернопіль
    3. Люблін-Ягодин-Луцьк-Кременець-Тернопіль

Будь ласка допоможи!

Я не хочу розбити машину :)

2. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    Зі всіх вище перелічених варіантів 2-ий найдурніший, чесно)
    Особисто я би їхав 1-им варіантом. Від Любліна до Львова нема де вбивати машину. А від Львова до Тернополя як їхатимеш 80 км/год, то все норм буде)
    Іншими варіантами ти лише додатковий кілометрах намотаєш :sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    За цю ділянку дороги можу розказати я :cools: часто там мотаю кілометри. Якщо декількома словами, то наразі її підлатали, більш-менш нормально. Я там і сотню тисну. Звичайно є певні "сюрпризи" але в загальному дорога нормальна. В порівнянні з позаминулою зимою то це взагалі тепер шассе)))) Щодо "сюрпризів", то за Львовом перед і за селом Чижках, перед Куровичами і в самому селі, перед Вільшаницею на спуску (зі Львова) дорога горбатенька. Об"їзна Золочева - окрема тема, але тепер її частину зробили, то можна їхати. Можна їхати і через саме місто, але чуть довше і лежачі поліцейські, пішоходи і тд....Славне місто козацької слави-Зборів, там капе нашої доблєсної міліції яка нас береже. Фішка - ловлять на фару. І ще ті фраєра так люблять пастися з Озерній. Від Зборова до Тернополя траса теж нормальна, місцями є колія але це вже за Озерною і не багато. Одним словом треба бути уважним і реагувати де закінчується хороша дорога)))) Бо вона чомусь отак кусками))))

• Подобається Подобається x 1
  4. sprat

sprat Початківець

SEat Toledo
    дуже дякую! :)

A що означає слово: " ловлять на фару" ?

Я просто не розумію, Я Полак :)

5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Оооо.... то характерна для українських дайців (від слова дай), тобто, інспекторів ДАІ форма заробляння грошей))))) Стоять інспектори з радаром з назвою "Візир" і дивляться чи ви не перевищуєте дозволену швидкість. Якщо перевищуєте - гоп-стоп (зупиняють) і хочуть вас оштрафувати

6. sprat

sprat Початківець

SEat Toledo
    дякую Тобі Elza!

В Полщи наша поліця подібно працює. так думав що "ловлять на фару" це радар))

7. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та будь-ласка :) Щасливої дороги!

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Через Ягодин їхати, то можна попасти на чергу і постояти там 3-6год, а то і більше. Потрібно вибирати час(час доби) коли там не має черг.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)