привіт, Я планую поїхати Люблін-Тернопіль. Який варіант вибрати? 1. Люблін-Рава-Руська-Львів-Тернопіль 2. Люблін-Рава-Руська-Дубно-Тернопіль 3. Люблін-Ягодин-Луцьк-Кременець-Тернопіль Будь ласка допоможи! Я не хочу розбити машину
Зі всіх вище перелічених варіантів 2-ий найдурніший, чесно) Особисто я би їхав 1-им варіантом. Від Любліна до Львова нема де вбивати машину. А від Львова до Тернополя як їхатимеш 80 км/год, то все норм буде) Іншими варіантами ти лише додатковий кілометрах намотаєш
За цю ділянку дороги можу розказати я часто там мотаю кілометри. Якщо декількома словами, то наразі її підлатали, більш-менш нормально. Я там і сотню тисну. Звичайно є певні "сюрпризи" але в загальному дорога нормальна. В порівнянні з позаминулою зимою то це взагалі тепер шассе)))) Щодо "сюрпризів", то за Львовом перед і за селом Чижках, перед Куровичами і в самому селі, перед Вільшаницею на спуску (зі Львова) дорога горбатенька. Об"їзна Золочева - окрема тема, але тепер її частину зробили, то можна їхати. Можна їхати і через саме місто, але чуть довше і лежачі поліцейські, пішоходи і тд....Славне місто козацької слави-Зборів, там капе нашої доблєсної міліції яка нас береже. Фішка - ловлять на фару. І ще ті фраєра так люблять пастися з Озерній. Від Зборова до Тернополя траса теж нормальна, місцями є колія але це вже за Озерною і не багато. Одним словом треба бути уважним і реагувати де закінчується хороша дорога)))) Бо вона чомусь отак кусками))))
Оооо.... то характерна для українських дайців (від слова дай), тобто, інспекторів ДАІ форма заробляння грошей))))) Стоять інспектори з радаром з назвою "Візир" і дивляться чи ви не перевищуєте дозволену швидкість. Якщо перевищуєте - гоп-стоп (зупиняють) і хочуть вас оштрафувати
Через Ягодин їхати, то можна попасти на чергу і постояти там 3-6год, а то і більше. Потрібно вибирати час(час доби) коли там не має черг.