Я в суботу 14.03 буду в Івано-Франківську! Якщо щось треба комусь передати чи привезти назад до Львова, то мій тел 8 067 724 0808 (Мар'ян). Зі Львова планую виїжджати в 10:00 і ввечорі назад.
Дорога паскудна (я їздив тиждень тому на Буковель), але їхати можна. Просто в деяких місцях є дуже погані "циганські" ями. І коли падає дощ, то їх просто не видно.
Дорога Львів-Бібрка-Рогатин-Бурштин-Галич-Франківськ - просто ЖОПА(особлива жопа - у львівській області)!!! Назад іхав - Франківськ-Калуш-Долина(дорога набагато краща, але ментів купа)-Стрий-Львів(як завжди-КАЙФ)-рекомендую вибирати цю дорогу, хоть вона і довша! На обід раджу заїхати в Долині(біля заправки WOG, збоку Стрия) є дуже колоритна забігайлівка в староукраїнському стилі "Піца Пріма". Піца на дровах, борщ в хлібі і т.п. - дуже смачно!
я так прикинув десь порядка 40 км різниця буде. але дійсно на Стрий дорога офігенна, сам часто їзджу.
я часто в Калуш їзджу. туди можна і через Жидачів Журавно, але я НІКОЛИ НІЯКОЮ дорогою не їзджу, окрім через Стрий-Долину. і дорога краща, і по часу 20 км різниці покривається.
я їздив - коротко через Рогатин. у львівській області не відпочинеш за кермом, вічно чекатимеш підвох. у франківській обл - легше. Останній раз їхав на Калуш через стрий - просто одне задоволення. різниця (ко калуша 20 км) - покривається і часом і меншим розходом бєнзи. втопив 80 і їдеш не зупиняючись
в районі Жидачова - дороги взагалі немає. останній раз як там їхав - закипів. більше туде ні ногою. чесне слово - краще по трасі з більшим кілометражем - але без гємору. хоч дорогою на Жидачів - не бачив жодно гайця, ніколи. Але всерівно тудою не поїду )))
07.09.12 їду в Ів.Франківськ (Бібрка, Рогатин, Бурштин, Галич) в той же день повертаюсь, якщо комусь щось треба передати чи забрати, то пишіть.
Переказуй привіт всім добрим людям. Кажи най здорові будуть. Це інколи навіть краще ніж передавати щось матеріальне.