Львів-смт Немирів підкажіть дорогу

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем player777, 24 тра 2012.

1. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    Доброго дня,маю завтра їхати в смт Немирів,ніколи в той напрямок не їздив,дивлячись по карті бачу що можна їхати через Жовкву,а можна через Новояворівськ на Яворів ,по відстані міряв на карті що майже однаково,порадьте кудою прямувати???Дякую

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я б радив через Жовкву-РавуРуську, там до євро на польщу дорогу гарну зробили, долетіти до рави можна дуже швидко, а от далі якість дороги, чесно кажучи, погана, не знаю як в Яворівському напрямку.

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Їдь до Новояворівська, в'їзжай в місто, коло БК "Кристал" направо і виїдеш в с.Коти. Направо - і мастиш до Немирова.
    До Новояворівська дорога - гут. Новояворівськ - Коти фронтова. Коти - Немирів гут.
    Так буде найближче.
    Через Раву - дуже великий гак. Через Яворів ближче.

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    нема різниці чесно ражучи. на свята їздив тим напрямком, тобто на раву-через немирів-назад до Львова через Яорів. то що на Раву-руську, що на Яворів дорога супер а от зїзд з дороги державного значення, то капець...

5. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Як на мене, що з Рави до Немирова, що з Яворова до Немирова по відстані те саме і ями шо тут - шо там. Не раджу їхати через Новояворівськ на Коти, дороги практично не має. Їдь на Яворів, а далі по окружній на Немирів.
    А самий оптимальний варіант це через полігон, от тільки не кожного туди пускають.

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А як зараз на полігоні дорога ? Колись була ацка ! Всі свої машини на швидкість там тестував !
    А минулого року - ужас ! На КПП 5-10грн. І пішов.
    Найближче на Немирів - Брюховичі-Бірки-Дубровиця-Немирів.

7. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Що до Яворова, що до Рави дорога добра, дальше погана, на полігоні за раз не знаю но роки 3-4 була погана біля Дубровиці.
    Не забудь паспорт взяти - прикордонники в Немирові часто стоять.

8. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    На Немирів завжди їздив через Старичі, мені не було змісту їхати іншою дорогою. Якість дороги набагато краща, ніж через Яворів - Коти або Новояворівськ - Коти.
    Можна ще їхати, якщо по трасі Львів-Новояворівськ, на Верещицю, а там через полігон.
    Це точно.
    В принципі, посвідчення водія буде цілком достатньо.

P.S. Якщо на полігоні будуть якісь навчання, то можна забути про цю дорогу.

Останнє редагування: 24 тра 2012
  9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Точно. Через Верещицю найкраще буде.
    Львів - Верещиця добра дорога, Верещиця - Немирів теж добра, місцями трохи покоцана.
    10грн. - на КПП.

10. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    Всім дякую за допомогу.але для себе так і не зрозумів як їхати)))),напевно буду їхати до Яворова а там зверну на Немирів,так сьогодні мені пояснювали!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)