Доброго дня,маю завтра їхати в смт Немирів,ніколи в той напрямок не їздив,дивлячись по карті бачу що можна їхати через Жовкву,а можна через Новояворівськ на Яворів ,по відстані міряв на карті що майже однаково,порадьте кудою прямувати???Дякую
Я б радив через Жовкву-РавуРуську, там до євро на польщу дорогу гарну зробили, долетіти до рави можна дуже швидко, а от далі якість дороги, чесно кажучи, погана, не знаю як в Яворівському напрямку.
Їдь до Новояворівська, в'їзжай в місто, коло БК "Кристал" направо і виїдеш в с.Коти. Направо - і мастиш до Немирова. До Новояворівська дорога - гут. Новояворівськ - Коти фронтова. Коти - Немирів гут. Так буде найближче. Через Раву - дуже великий гак. Через Яворів ближче.
нема різниці чесно ражучи. на свята їздив тим напрямком, тобто на раву-через немирів-назад до Львова через Яорів. то що на Раву-руську, що на Яворів дорога супер а от зїзд з дороги державного значення, то капець...
Як на мене, що з Рави до Немирова, що з Яворова до Немирова по відстані те саме і ями шо тут - шо там. Не раджу їхати через Новояворівськ на Коти, дороги практично не має. Їдь на Яворів, а далі по окружній на Немирів. А самий оптимальний варіант це через полігон, от тільки не кожного туди пускають.
А як зараз на полігоні дорога ? Колись була ацка ! Всі свої машини на швидкість там тестував ! А минулого року - ужас ! На КПП 5-10грн. І пішов. Найближче на Немирів - Брюховичі-Бірки-Дубровиця-Немирів.
Що до Яворова, що до Рави дорога добра, дальше погана, на полігоні за раз не знаю но роки 3-4 була погана біля Дубровиці. Не забудь паспорт взяти - прикордонники в Немирові часто стоять.
На Немирів завжди їздив через Старичі, мені не було змісту їхати іншою дорогою. Якість дороги набагато краща, ніж через Яворів - Коти або Новояворівськ - Коти. Можна ще їхати, якщо по трасі Львів-Новояворівськ, на Верещицю, а там через полігон. Це точно. В принципі, посвідчення водія буде цілком достатньо. P.S. Якщо на полігоні будуть якісь навчання, то можна забути про цю дорогу.
Точно. Через Верещицю найкраще буде. Львів - Верещиця добра дорога, Верещиця - Немирів теж добра, місцями трохи покоцана. 10грн. - на КПП.
Всім дякую за допомогу.але для себе так і не зрозумів як їхати)))),напевно буду їхати до Яворова а там зверну на Немирів,так сьогодні мені пояснювали!