Завтра зранку їду в файне місто Тернопіль, маю в 10 год вже бути там. Біля обіду відрулюю назад. На жаль в машині місця для людини не буде, але якшо треба шось передати-поможу. пи.си. де вул. Князя Острозького в Тернополі?
Які потрібні консультації по моєму рідному місту? Як проїхати на Островського? Перезвони мені або PatolkinSR (мій батько), любі консультації по місту. Куди проїхати, як куда попасти. Допоможем. На Островського можна найпростіше заїхати так. Приїхав зі Львова. Повертаєш направо на об"їзну, прямо пішла дорога в місто, зліва заправка. Їдеш по об"їзній по головній нікуди не звертаючи, десь км 5-6 до першого клеверного моста (головна дорога по якій ти будеш їхати йде під ним), тобі треба виїхати на міст (тобто дорога яка йде від головної наліво, ну як на клеверному мості. Проїхав під ним і повернув направо наверх на міст). Далі ще 2км по головній прямо, спускаєшся вниз до кільця. На кільці наліво попри великий костьол, це початок вулиці Островського. Або другий варіант через місто. Заїхав нікуди не звертаючи в місто. Вперся на нерегульоване перехрестя. Зліва клумба, колись танк стояв. Тобі наліво. Спускаєшся вниз до озера. Попри озеро завжди по головній прямо, піднявся в центр. Зразу на горбі світлофор біля школи з лежачим поліцаєм. Їдем прямо в потоці машин. Насупне перехрестя знов прямо. Наступне перехрестя (велика церква прямо при дорозі з зеленими куполами) прямо і за перехрестям з церквою зразу займаєш правий ряд і повертаєш перед ЦУМом направо. (Орієнтир - на цумі велика реклама діджус, перед поворотом направо стоянка таксистів, весь транспорт туди стікаєтся, це початок вулиці Островського). Все. Успіху. Коли щось дзвони. Мій 8(096)943-26-18 Батька 8(097)716-95-14 Саша.