Друже! Велкам! Передай від мене Borman блок керування світлом! А мені наклейку будь-ласка візьми! Таке раз в житті буває, що хтось із вас в Житомир їде Передзвони мені, будь-ласка. 8(096)943-26-18
ти б ше написав "вчора був в Житомирі, кому шо треба було передати?" Боюся шо не встигне Пол ні до Бормана за блоком, ні до мене за наклейкою
Pol, будь-ласка, зустрінься в Житомирі з Patolkin'им і візьми мені блок світла. Бо я повертався з Маріуполя дуже пізно через Житомир і не зміг з ним зустрітись. І будь такий добрий заплати йому свої гроші (150 грн.). Приїдеш відразу віддам гроші і забезпечу пивом (в розумних межах)
ок з PatolkinJR, здзвонився, заберу привезу. нажаль чи то нащастя я маю одну налейку яку невстиг собі наліпити і якраз маю в машині, такщо нема потреби з тобою зустрічатись.
зато я вже тут в Житомері. враження; дорога широка, для чого така широка дорога ще не зрозумів, непевно для ремонту дороги, магазинів придорозі маловато, не заправках москалі.
Так, дороги тут широченні. Сам спочатку на них тєрявся. Але зато тепер як приїзжаю в Тернопіль, то мені тісно! А шо москалі, то москалі.
і знов в дорогу 27го квітня в житомир кому що приблизно туда треба кажіть. може і в столицю поїду якщо настрій і погода буде.