Сьогодні вночі до Львова на ПМЖ приїде ще одна Скірока! Відтак славне місто поповниться ще однією славною машиною в кольорі блакитного перламутру. До деталей вдаватися не буду, краще нехай по це розповість її новий власник, який, між іншим, є нашим одноклубником
Ну, навіть не знаю, чи вистачить йому горілки за то все проставити що ми отут всі нервуємо, очікуючи. :D
Полностью согласен со всеми!!! mixonoffЛьвів - столиця скірок! Можна буде вже сурйозні з'їзди робити. А особенно с этим!!!:D:D:D Будум надеятся что на следуюший съезд новая сиирочка приедит?!?!:D
Як мінімум 6 штук. 1- мій 2-Діногрей 3-G23 4-Тарас Вовк 5-Новенький, перламутровий 6-Олега М. Чи Олеговий не рахувати?
понд два роки тому було ще два червоних сірка у Львові. Одного постійно бачив на погулянці на стоянці, а другого я дивився бо якраз собі шукав скіроко. Але обидва тих сірка якось зникли, більше їх нема. По моєму другий поїхав жити в Київ. А ше є скіроко 16V Артура. Воно дуже посилено робилося минулого року в G23 , яка його доля я не знаю. До речі, у одного із співзасновників G23 Саші ВанГейта теж є скіроко , правда воно вже роки два, якшо не більше, відновлюється після ДТП, і весь той час ВанГейт обіцяє що ось-ось виїде