Давайте створювати в volkswagen клубі Клуб Любителів Жуків У Львові вже є кілька таких красунчиків... будем ділитись досвідом і хвалитись
Відповідь: Львівські ЖУКИ привіт привіт, в нас вже є кілька дамочок на жучках щоправда ми їх бачимо, а вони нас ні. так як жучки кидаються в очі, а власниці жучків ніколи не приїздять на зїзди, тому ні незнають нас, і небачуть нас. (реалія).
Відповідь: Львівські ЖУКИ так-так... але все можна змінити.. бачила тут на сайті є Олена на синьому, а більше наразі нікого...
Відповідь: Львівські ЖУКИ Яринка, вам, власникам Жуків, треба робити так як нам, власникам Коррад чи власникам Скіроків. Ми, наприклад, практично всі знаємо один одного. Бачиш Кораду на вулиці, на заправці, стоїть на узбіччі - зупинися і вийди, підходиш до господаря, познайомились, поспілкувались, обмінялись телефонами, контактуємо іноді.. Так само і ви. Нічого в тому нема поганого. Жук конектін піпл ЖУк - це те, що вас об"єднує, це те, що є спільного між незнайомими людьми і допоможе їм у комунікації. А коли у тебе рідкісна машина, то комунікація із собі подібними є дуже важлива. Наводь з жуководами звязки, розказуй про клуб, запрошуй на сайт, та й сама на з"їзд приїжджай, покажися
Відповідь: Львівські ЖУКИ це ти правду кажеш, але оскільки жуків не так вже й багато, то і не часто зустрічаєш їх... а ще постійний рух... так, тільки фарами поморгати вдається то все питання часу... а на рахунок з"їзду - було б цікаво приїхати, а ще цікавіше, якщо б були ще жучки
Відповідь: Львівські ЖУКИ Доречі, Мартіні, ідея цікава! Що, якщо зробити як на сайті Гольф-клубу (лише у них по поколінях Г1,2,3,4,5)... Я маю на увазі окрему гілку на головній сторінці з поділом на моделі... Таке можливо? І чи доцільно, як хто думає?
Відповідь: Львівські ЖУКИ А який сенс робити окремо про Гольфи, окремо про Пасати і тд? У нового гольфа із старим гольфом значно менше спільного, ніж із новим пасатом. Тому рубрикація у нас не по моделях , а по напрямках (мотор, кузов і тд)
Відповідь: Львівські ЖУКИ Я розумію твій порух ініціативності а на фіга ж парню в репутацію мінусувати тільки тому шо в тебе бракне оптимізму чи то забагато реалізму
Відповідь: Львівські ЖУКИ Я нічого казати не буду... Сам недавно тут, тому можу лише сказати із того що прочитав... на мою думку клуб пережив себе таким, як він був, але залишається ЧИМОСЬ для багатьох! Думаю всім варто задуматись над тим, що кожен може зробити для покращення цього! Можливо якось реорганізувати, щось придумати... Я лише висуваю думки! ІМХО.
Відповідь: Львівські ЖУКИ А який у мене порух ініціативності? я виразив свою думку, що мені цей комент не сподобався, вот і все, а що він тягне мінус...., так він тягне мінус, ти мене звинувачуєш в чомусь. А те що в мене бракне оптимізму - навіть не буду сперичатися, це твоя суб*єктивна думка :-D. Якщо хочеш про це поговорити, то тут є інша тема для цього.
Відповідь: Львівські ЖУКИ Наскільки я зрозумів - Орест робив наголос на останньому слові, а Жуки чи то колорадські чи то ВВ - то вже діло наживне, бо якщо будеш в тому клубі гідним ... то всі жуки твої )))))
Відповідь: Львівські ЖУКИ Треба теж закосити під жука, залишилась дрібничка - кабрик розфарбувати чорними кружками розміром 10-20см