якшо хтось з наших шановних Вагеноводів всетаки вирішить пересісти на бумер то заходьте до нас на сайт http://www.bmwclub.lviv.ua
Відповідь: Львівський БМВ клуб і пофлуджу з тих постів що в тебе там вже є 1 нормальний - зауваження нар закладок.. а решта бла-бла-бла неображайся просто флуд мені завжди заважає знайти інфу яку я шукаю тому так до цього ставлюсь..
Відповідь: Львівський БМВ клуб Чому це бла-бла-бла... Кожен меседж несе зауваження по темі. В темі про аватари - зауваження про аватари, в темі про сайт - зауваження про смайли. Нє сагласєн. Підкріпи це фактами. :-D
Відповідь: Львівський БМВ клуб ну друге на половину флуд бо далі має змістовну нагрузку і це з трьох постів!
Відповідь: Львівський БМВ клуб А якщо не буде пересідати? *** Вітаю! Я знав, що щось таки з'явиться Тепер думаємо про спільноклубні акції
Відповідь: Львівський БМВ клуб Не згоден. Перший пост містить інформацію про смайли - то ж тема про сайт... де ж флуд? А друге то тільки уривок всього поста. Цінну інформацію яку надав беемвістам комісар катані ти не цитував. Але всьо, харе офтопити. Шоб це повідомлення не витерли - вітання всім водіям Баварія Мотор Веркен з відкриттям сайту. 8)
Відповідь: Львівський БМВ клуб як добре тіко машину поміняв і зразу клуб зявився! :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Львівський БМВ клуб А всьо чого? Тому шо пізнав блаженство земне коли їздив на Гольфі! Були ж бемевери до того - а клуба не було. А так наш брат СAT просвітив їх. Він правда ше троха не навернувся на шлях істини - купив бемеве. Але то пройде, деколи треба попробувати в житті шось і поганого троха, не такого хорошого як Фолькси, даби вцінувати досконалість вольксвагєнів!
Відповідь: Львівський БМВ клуб Глянем-глянем... А шо там за параметри? Даби я знав чи взагалі відєднувати кампрєсар, чи варто поставити мєрсєдусовський... :-D
Відповідь: Львівський БМВ клуб 320? Флай-едішин? Тоже чіпсована? :-D Можем попробувати. Цікаво зі стоковою проїхатись. Особливо тепер, коли я підтянув тросік газу... :-D Хоча забагато честі для цих відер... спорт кар Корра-До має змагатися з сімейними тачками-бімерами, деякі з яких тілько пробують косити під спорт-едішин... :grin: Помислю ше, чи вартує палити нафту... Я і так весь ваш бемеве клуб визву, хай лише куплю нарешті свій чудо-мєрскомпрессор і чіпануся. Так шо нікуди не дінетесь. Добре шо ви всі бімеристи - та і зібралися в одному місці. :grin:
Відповідь: Львівський БМВ клуб Ну тоді спробуємо. Мені тоже цікаво... Якщо зара не поставлю зимову гуму...