Увсіх Львівських співклубників, усіх в кого є WV, чи інший коник, або зовсім немає - наше столичне вітання старовинному і чарівному "місту Лева" з 750 річчям !!! :-D :-D :-D - хай Вам увсім буде щастя купа!!!
Відповідь: Львову-750 Вітаю всіх львів"ян із 750-річчям рідного міста!!! Оберігайте та прикрашайте Ваше прекрасне старовинне місто!
Відповідь: Львову-750 Я також люблю Лвів, але мені не хватило розуму в суботу вечером дома посидіти, і я подався в центр, було стільки народу ніби бензин біля оперного по 1,50 грн. продавали. чуть не задусили любі земляки.
Відповідь: Львову-750 Особливо хочемо подякувати за мегацікаве світлове шоу (трясться), яке було видно з усіх куточків рідного Львова, шайсе :evil:
Відповідь: Львову-750 Я хлопці теж в суботу відвідав Львів місто дуже гарне але не сподобалось шо в вас робиться на дорогах про якусь відійську повагу навіть нема шо говорити ніхто нікого не пропусте пішоходи взагалі бігають по дорогах бо тікають від шоферів. Але хотів я дуже подивитись на "світлове шоу" нажаль не дочекався :-( розкажіть чи воно взагалі було і шо собою представляло
Відповідь: Львову-750 Грандіозне світло від Герта ХофаУ перший день святкування 750-річчя Львова, 30 вересня, мешканці і гості міста стануть свідками грандіозного світлового шоу, яке їм подарує всесвітньовідомий німецький режисер і постановник світлових шоу Герт Хоф. Таке шоу в Україні відбудеться вперше. Відображення архітектури львівського Оперного театру у небі та світлову історію міста покаже львів’янам Герт Хоф. Про це німецький режисер заявив 21 серпня на прес-конференції у Львові. Герт Хоф – автор грандіозних шоу під час святкування тисячоліття Угорщини в Будапешті, постановник світломузичних феєрій під час відзначення зміни тисячоліть водночас у чотирьох країнах – Угорщині, Китаї, Греції (до речі, Герт Хоф – єдиний художник, якому грецький уряд довірив Акрополь як подіум) та Німеччині. „Я працював у багатьох країнах світу, але у вашій державі ще не доводилося, — повідомив під час прес-конференції Герт Хоф. — Це буде найпотужніший проект у світі, основна ідея якого — архітектура в небі. За допомогою 50 найпотужніших лазерів, довжина променя яких сягає 70 кілометрів, львів’яни зможуть побачити відображення Оперного театру спочатку в небі, а потім воно плавно перенесеться на саму будівлю». За слова пана Хофа, це шоу буде для львів’ян подорожжю на небо. І навіть погані погодні умови не зможуть затьмарити цю подорож. Щобільше, за словами Герта Хофа, можливий дощ та туман дозволять чіткіше бачити промені світла. Триватиме шоу близько 15-20 хвилин. Для його створення буде використано найпотужніші у світі проектори, а також задіяно близько 100 осіб. Хоча, за словами пана Хофа, це ще не найбільше дійство, яке йому доводилося організовувати. Траплялися шоу, в яких брали участь до 100 тисяч осіб. За словами керівника дирекції з організації святкування 750-річчя Львова Ксенії Курилишин, Герт Хоф погодився організувати грандіозне світлове шоу для львів’ян безкоштовно. Цим видовищем німецький режисер хоче насамперед вразити та здивувати львів’ян. Єдине, що оплатить львівська сторона, -- це технічні витрати зі забезпечення шоу. Зараз Герт Хоф спільно з Русланою опрацьовує музику, яка звучатиме під час світлового шоу. Це будуть твори як сучасних композиторів, так і ті, що були написані у 15 столітті. Спів Руслани «на живо» і супроводжуватиме шоу Герта Хофа. Розказує хто не бачив... Це було надзвичайно грандіозне шоу, біля мене всі крили матом і скандували ганьба, співчуваю тим людям, які справді повірили в байку, що шоу буде видно здалека і поперлися на Високий Замок, на Лису гору, на підголоско біля Бомби і ще кудись на височінь. Мабуть ці люди ОСОБЛИВО згадали великого митця Герха Хофа ))) Особисто я нічого не бачив окрім слабог салюта, звідси мораль байки - хтось знову відкатав гроші на салюті. Але хвала Львову і його мешканцям. Я люблю своє місто!
Відповідь: Львову-750 Яка держава таке і світлове шоу!!!!!!!!!! Зараз знайдуть купу відмазок починаючи від погоди і закінчуючи технічними неполадками!!!
Відповідь: Львову-750 Чувак, при чому тут держава? Шоу взагалі німець привіз... гандон дурний. Мене п"яного загітували попертися на Кайзервальд. Там є такий оглядовий майданчик. Ми на ньому зустрічали цей новий рік. Видовище тоді було справді грандіозне і незабутнє . В 12 год все місто спалахнуло салютами і феєрверками. Від центру до горизонту, скільки видно - сотні і тисячі вогнів злітали в небо, так, наче дивишся на гігантську квіткову клумбу! Ми тим милувалися хвилин 20, потім змерзли і пішли за стіл пить. Але мабуть це шоу, створене самими львів"янами, реально тривало пару годин. Причому цікаво, що крім нашої компанії, тоді там же була тільки ще одна компашка. А в цю суботу десь 10 год вечора, мля, туди вийшли чоловік 70, таких самих лохів, як і я, хвилин 40 вдивлялися в таємничу темну далечінь, і матюкаючись поперлися додому. До Опери там кільометра півтора, а обіцяли шо буде видно з 7 км. Як я плювався на тих організаторів "шоу"... Падонкі адназначна !!!
Відповідь: Львову-750 Наїб... всіх, а головне в рекламі роздули так, що люди їхали мало не зі всього світу а тут 5 прожекторів поблимало і ВСЬО!!!!!!!
Відповідь: Львову-750 Я собі уявляю, біля мене серед толпи були і Поляки і Німці, вот це я їм співчуваю з яким настроєм пиляти додому. приїхали салютик подивилися і поїхали :???:
Відповідь: Львову-750 А ми в суботу поїхали в Мостиська, бо у любимої тещі був ювілей. Так от, виїхали тоді ж з дому, але пізно, після 17-00. Прикинули. що непогано б було заїхати і у Львів на свято. Так і зробили, але попали вже туди аж в 23-00, (на бусі їхали), тобто коли вже всі розходилися. Але все одно досить святкова атмосфера була. Тільки неприємно було ходити по стометрівці біля оперного - все усіяно було порожніми і битими пляшками. На Личаківській, де лишили буса з балкону другого поверху хтось пускав салют, було красиво, але той стояв геть поряд з ним. Я кажу -"От придурок, очі випалити може!" Потім вияснилось що то був мій друг Юрко з Городка, вони з компанією відмічали день народження любимого міста. Ми з ними добре посиділи. Насилу вирвалися, бо серед ночі ще до Мостиськ їхати треба було. Ну і мотоцикліст. Такого ще не було. Як туди їхали, км 70 до Львова. Вже темно було, перед жд переїздом сунеться прямо на мене одинока фара, обганяє машини. Я йому блимаю - ноль реакції. В останній момент вивернув на обочину і обматюкав скотину таку вслід. Ну влупив би, км 50 його, + мої 60 км/ч, там без варіантів, мозги б через вуха вилізли б. А мені - бампера поламав би, номер погнув би, капота пом"яв би, ще і радіатора мабуть би пробив. Потім в трубку дихай, пояснення пиши. І бабки, бабки, бабульки, бабло... Добре, що вивернув! Львівяни, ще раз вітаю вас з днем народження вашого міста, я його тоже люблю!
Відповідь: Львову-750 Та! День міста, як обіцяли наші посадовці "не забуду" - ледь з дружиною вибрались з того шоу. 20 хвилин намагались встояти у штовханині. Мабуть, якщо б недай Бог хтось упав - все, торба. Єдине радує що трохи того шоу відзняв на фотик. Як буду на з'їзді - привезу, бо зараз на сесії. Так що на-жаль буду мабуть аж в листопаді. Коротче, наші люди як завжди показали усю свою культуру! Блін, гівнюхи.