Поділіться думками - які максимально широкі колеса можна поставити на гольф (двойка) без додаткових переробок? (14 або 15). Щоб не терло і т.д.
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Заводом ставились найбільші такі як в Мартіні стояли 205/50 (205/45) *15 АЛе з збільшенням ширини коліс машина стає тупіша і більш прожорливіша перевіри на собі Ставив 205/55 Р16 ох і жерла!! по трасі 8,5-9 літрів і 12-13 по місту
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Topol я вмію Доречі при неправильно підібраному вильоті дисків (по нормі в ВВ ЕТ=38) підшибники ступиць летять на очах вот так
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Все, поняв.:roll: Ставлю VW запаски на всі чотири колеса і не вий..юсь. :-D
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф оптимально раджу 185х60 r14. будеш і висоту і ширину мати людську і загальний розмір нормальний. тим більше для мотора 1.3. а шодо вашого вміння розчарувати пане Флай, то ше тра сказати шо в широких коліс крім суперового вигляду є і така перевага шо на трасі стійкість машини зовсім інша і в поворотах те саме, а ше якшо низькі (55 або 50) то взагалі супер. тікі гуму тра міняти часто бо гулі вискакують від наших доріг веслих. доречі яка гума по паспорту має іти на пасат з мотором 2Е? думаю як мінімум 195 шириною!
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф а ше, в мене на наших ямах було раз шо на ямі потерло і ту гуму яка заводом виробником машини рекомендується. тому будь мудрий....
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф друже CAT на всі пасати окромя ВР6 завод рекомендує 185/65 р14 Вот так Нархунок стікості ти правий, я ж кажу шо ставив 205/55 Р16 з вильом 30 - машина стояла як прибита на дорозі, особливо якшо врахувати передню і задню розпорки і амо КОНІ але бензи жерла на тих кулках - ужос
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф А звідси детальніше. Що то за розпорки? Стабілізатори?:shock: А ну, черкани кілька слів, о великий всезнаючий Флаю.:-D
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Topol то не стабілізатори То розпорки жрсткості кузова Ставляться між передніми і задніми стаканами Шо додає кузову жорсткості і можна на більшій швидкості входити в повороти
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф О! А скільки така радість коштує і чи є такі безумовно корисні штукенції на гольфа?:-D
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Topol оскільки в наших любих машинах нема рами а є несучий кузов то річ варта уваги Ну як на мене... Рідні, тобто оригінальні коштують дофіга - думаю баків 200-300 перід і зад разом Але (я ж не дурак такі гроші викидати ) можна підібрати від відчизняного автопрому мені все вийшло в 300 грн
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Короткий допис: В мене стоять на передніх Micheline Pilot 195/55, на задніх Pneumant 205/55 , R15, І до обвісу ,навіть не наближаються. А розпорка передня на стакани в Poloniji вартує 90-80$. Про задню не знаю Шось таке
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Курде, розпорка на джігуля - 70 грн на базарі за ДАІ на кульпаркові
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф MARTINI а я про шо?? Правда її чуток тре доробити але то фігня перід і зад мені стали в 300 грн разом Якшо цікаво то свистіть скажу шо і як
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Давай тута викладай побробиці - щоб ми всі на поворотах не попереверталися. Де купити, шо купити, ціна і як робити і куда ставити і шо дає.:-D
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф Я завжди був прихильник широкої гуми. Навіть на Джигулі поставив наварені диски, подобалася ізда, але мій товариш влупив на Опелька широчезну гуму і каже... на трасі авто супер, йде як вкопана. але більше 140 км/год в повороти стало набагато гірше входити машина ніш оригінальний розмір. П.С. Я сам сів і переконався...... страшно, поставили назад рідні колеса - не страшно. Хто знає в чому криється парадокс.
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф а чого тоді в мене в книжці пише шо рекомендовані колеса 205х50 р15? і для венто та сама фігня!
Відповідь: Максимально широкі колеса на гольф CATну бо в тебе ЖТІ треба шоб не буксувала Правда для мого пасата з таким двіжком як в тебе написано Р14 185/65