Ітак від вчорашнього дня прохання на синій пасат універсал не кидатись з криками "Привіт друзяко Флай" а правильно тепер кричати - "Привіт друзяко Діма!" Не путайте
Відповідь: Машина змінила власника Блін, пацани.... я вот не розумію, чому ви не вітаєте ДЕМОНіка з новою машиною, а? всетакиваш співклубник
Відповідь: Машина змінила власника Дякую дякую Тепер я модний LOL Пассат Б3 ета мой размєрчік так шо я наразі знаходжусь в нірвані від солідного пассата Б3, а від мотора вашшє тащусь(не дивлячись на ціни на бензин). Коротше покупкою довольний Та не вітають тому шо я покишо невідома особистість для клубу але це поки що приїду на зїзд перезнайомимось.
Відповідь: Машина змінила власника Вітання і від мене! :-D Класна тачка, я колись у Флая хотів її брати, але він зажав тоді.:twisted:
Відповідь: Машина змінила власника Приєднуюсь до вітань!!! ДЛЯ Флая: і шо БМВ з 2 літрами набагато швидше їде за твій колишній пасат?
Відповідь: Машина змінила власника peGas ше не знаю буду пробувати в четверг думаю шо має їхати швидше
Відповідь: Машина змінила власника Беха не проста, бо побувала в умілих ручках Кваса. Вставляла пана Koya на Мазді 2.3, якому я наприклад програв. :roll:
Відповідь: Машина змінила власника CAT я тобі поки шо не суперник та і замахали оці драгові замашки Машину взяв бо дуже нравиться
Відповідь: Машина змінила власника Він драготорговець :idea: всім організовує сам не вживає :mrgreen::mrgreen::mrgreen: