Медогляд та техогляд 2011 року

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем taraskov, 28 січ 2011.

1. taraskov

taraskov Новачок

ВАЗ 2106
    Добрий вечір!! вибачте за мою нескромність, ви б не підказали конкретно як і де і з якою послідовністю проходити медогляд. Бо назви вулиць мені нічого неговорять, може ще хтось знає коли ті поліклініки працюють наприклад суботу?????

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тема така вже є на форумі. Пошукай

3. taraskov

taraskov Новачок

ВАЗ 2106
    є, но невказані номера будинків вулиць

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
  5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    наскільки я в курсі, вчора відмінили подачу меддовідки для проходження техогляду. погугли

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це не підстава створювати нову тему

7. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Реально відмінили, є новини на сайті Верховное Ради... якийсь підвох тепер треба чекати... в цій країні нічого на краще не роблять, і нічого насправді не полегшують...

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Не знаю може в окрему тему, але є класна порада відносно проходження ТО коли є щтрафи.
    Адміни самі рішайте

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Стаття вище гарна.
    До речі проходжу якраз медогляд - офіційно його ціна становить 36+17+43+74=170грн.
    Нічого складного нема. Оперативно при наявності машини можна пройти за 3 дні - виділивши на все це по 2 години часу. Теоретично навіть за два дні реально - але це вже важкувато.
    Багато і детально про медогляд і техогляд у Львові розписано тут http://lanos.com.ua/forum/index.php?/topic/24773-медтехогляд-у-львові-2010/page__st__20 з цінами і різними пріколами з боку даішників і лікарів (за станом на квітень 2010р).

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Проходив у листопаді минулого в Пустомитівській лікарні - загальна сума 74 грн. час - з 9.00 до 11.00 плюс 20 грн за довідку про аналізи на цукор(точно знаю що цукор в нормі).... все решта чесно пройшов.... самому було цікаво що бракує....

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Доробив сьогодні меддовідку. Зразу вирішив заїхати на СТО яке порадив наш співклубник. Там мені порадили приїхати з понеділка бо завтра має бути нарада в ДАІ на якій має шось прояснитися на рахунок ТО і видачі талонів - бо зараз з талонами в ДАІ туго - може передадуть видачу талонів на СТО...

12. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ну от, я ж казав, що влада в нас не попустить заробити... відмінили медичну довідку, так тепер права водія будуть зі строком 10 років... щоб вони всі подохли...

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ага дійсно - читайте http://sai.gov.ua/news.shtml?id=211
    Основне для нас - передостанній абзац
    "... Таким чином, заміна посвідчень водія, які на сьогодні знаходяться у водіїв транспортних засобів і не мають терміну дії, не є обов’язковою нормою і буде відбуватися поступово за бажанням їх власників. При цьому приймання іспитів у власників посвідчень водія під час їх обміну здійснюється лише у випадку, коли останні не керували транспортними засобами протягом року..."
    А це буде так само як при заміні прав при їх втраті - там так само прописано, що екзамени можна не здавати, якщо ти їздиш на автомобілі протягом року, але довести це можна лише довідкою з роботи якщо ти працюєш водієм, відповідно довідки в нас такої майже нівкого нема, тому прийдеться всім перездавати зі всіма витікаючими звідси наслідками на наш гаманець.

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    а щодо слів "Одночасно, ураховуючи вимоги Конвенції, необхідно буде проводити роз’яснювальну роботу серед водіїв стосовно того, що з 29 березня 2011 року національні посвідчення водія без зазначення терміну їх дії не будуть давати право для участі в міжнародному русі."
    то я так зрозумів, шо за кордон фіг випустять, якшо небуде проставлена дата втрати чинності.... :diablo:

15. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Знову для людей робиться:diablo:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)