за 6 000 злотих поляк обіцяє привезти у Львів, віддати документи і ключі, подякувати і піти... на фото: саме предмет продажу, під час ремонту. Його не збирались продавати, але за час мого перебування в PL власник цього мерса прикупив собі іншого коня... Стосовно тех. характеристик -- буду перепитуватись. В підкапотному ніфіга не розуміюсь, тому все. що потрібно буду переуточняти в поляка.
А поляк не хоче приїхати у Львів на Гольфі 3 GTI або GT , віддати документи і ключі, подякувати і піти...?
)) пропозиція продажу такого мерса була випадковою... по типу, продасться чи ні... Починати шукати вже конкретні машини, переганяти сюди -- це вже бізнес... хз чи на таке підпишуться...
Мерс і в Африці Мерс!!! 2,5 на автоматі-мрія! В цього десь бів замінений двигун з 2.3 на 2.5! Давно неїздив!
та нє. мерсюк паходу своїм ходом приїхав ))) польську термінологію я не догнав, але там ремонтували щось в рульовій, бо калатало... от і все, чого той мерс опинився на варштаті
Причіпиш значок від Ланоса і заді шильдик 1.5 і не тре буде оформляти, по своїх доках буш їздити. )))))) А як по темі, мож кому тре під розбірку на з/ч і т.д.
ти береш його за 6000 злотих то десь 2000. Кузов в хіровому стані та як і правило для тих мерсів тих років там купа ржавщини. тож можна продати салон до 500 баків і то внайкращому випадку. Двигун коробка 1000 не більше. колеса і ше всяка хрєнь нехай 500 баків. і шо ти заробиш?
Люди та машина взагалі ліва і випущена до 1989 року бо немає листви і чорні молдиниги, кажу вам як колишні власник Мерса. Двигун повинен бути 2.3 бензин а стоїть 2.5 дизель і колір з заводу синій + повна невідповідність комплектації. Ось що видає розшифровка по ВІН VIN WDB1240231A455119 Модель 230 E Номер шасси (кузова) 1240231A455119 Номер двигателя 102982 12 059392 Номер коробки передач 722408 02 466092 Номер заказа 0 6 212 02173 Производитель оптики HELLA Cab 08441 Дата выпуска 00.00.2000 Дилер отделение Берлин (212) Обивка салона Ткань синяя (072) Годы выпуска ----- Рабочий объем ----- Мощность ----- Число цилиндров/расположение ----- Привод ----- Длина ----- Ширина ----- Масса ----- Цвет кузова 929 морской синий металлик © Mercedes-Benz Club Russia. Информация предоставлена сайтом мбклуб.ру Коды опций 412 Люк с электроприводом и устройством подъёма 420 Автоматическая коробка передач, напольное исполнение 466 Неизвестный код 506 Наружное правое зеркало, панорамное, экспортное исполнение для такси 518 Радиоприемник MB Exquisit без системы дорожных сообщений (VK) и RDS 583 Электрические стеклоподъемники передних дверей 821 Неизвестный код 940 Счетчик километража, одометр калиброванный