нещодавно купив собі 4 гольфа 2000року. 1.9 турбо дизель,машинка яка прийшла з німеччини.3 місяці як на україні.
Відповідь: Мій гольф 4 Гарний! Все при ньому! Щоб гарно їздив і радував тебе! Вітаю! Тоніровка дійсно з синім відливом, чи то оптичний ефект?
Відповідь: Мій гольф 4 Класна та4ка!!! Вітаю!!! Тоновка гарна. Зразу видно, що з-за бугра П.С. Самі класні гольфи - це Mk2 і Mk4 ІМХО
Відповідь: Мій гольф 4 диски R-16 ,дав за нього 14000$ і взагалі мені з ним дуже повезло,всьо при ньому,чорна шкіра ,чіпована сигналізація,тоновані вікна,кондицілнер,4 аірбека,а по трасі бере 3,5 літра,шо дуже зарас відчутно,при таких цінах.
Відповідь: Мій гольф 4 Щиросердечно вітаю!!!! шоп машинка їздила і радувала господаря !!! Гольф 4 классна машина... Троха не люблю його, бо провокує до агресивної та екстремальної їзди )) А все інше супер!!! П.с. Бортовий комп при мистецькому підході можна і до 1.5 літра на 100 км довести... Реально буде трішечки більше ніж 3.5 зрештою сам перевіриш... Хоча я як пасат гнав, в мене 5.4 л виходило, і це при інколи 180-190 км на год. (зривався щогодини, так тримав 120) та включеній клімі, фарах, музиці. Але після приїзду в Україну ніколи менше 6.3 не виходило (при економних режимах їзди і виключених клімах та фарах)... То всьо ті німецькі дороги такі економні )))
Відповідь: Мій гольф 4 про бортовий читайте тут ) тільки от чомусь люди починають метушитися коли він бреше в більшу сторону ;-) мабуть психологічно..