Вчора вкупив такого коника МТ-11. Скучно щось без мота, а на скутері якось запомало. Знайшов через знайомих даний екземпляр. Недороблений, якась проводка присутня але не підключена, відсутня сідушка, фара, задній стоп, повороти. Робився попереднім власником в стилі ретро, продовжу його задум, щось в тому є. Вчорайші світлини, який є. Задня гума Бріджестоун, передня Метзелер, 110/80Р19. Вихлоп: прямоток, нержавійка, просто труба.
Вчора ввечері мав мало часу до лупака. Прикинув тільки форму бардачків і трохи форму сідушки, наразі в картоні. Думаю до кінця тижня зробити основу сідла. Бардачки треба буде чеканити, займе трохи часу.
Поки не пробував, треба проводку нормально підключити. Двигло після капіталки. Віднайшов на Волині таке сідження, від Ямаха Віраго, мені сподобалось. Тепер задумався, чи купити то, чи робити самому, прайс одинаковий. Отакево
Якщо по довжині і ширені підходить то купляти, а якщо будуть зазори великі то думаю вже краще зробити таке як має бути, а то вийде щось і не туда і не сюда)
Вчора родич мені подарував маленький токарний верстатик, вже зможу всякий дрібязок зробити сам. Може хто має маленькі різці до того верстатика!? Маякуйте!
Трохи робота рухається. Відполірував труби, придбав катушку, причіпив номер і задній стоп. Зробив основу під сідження пасажира і зробив під неї кріплення. Покрамсав ЗАЗокапот на "бардачки", метал там хороший, добре тягнеться. Попоров шкіряну сідушку(Volvo S80) і зробив викройку, далі пошив.