Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT Якшо 2.0 8в 2Е-то 115 к/с, якшо 2.0 16в 9А - то 136 к/с. Діцкі АТС - це гут! Решту заціним на з*їзді.
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT диски с пивом покатять.. на пасіку вони ліпше дивляться ніж на гольфі ІМХО.. Юрчик, заді підвіска незалежна???
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT Діцкі самий ДАБ, їх треба вживу бачити! Одні з кращих дисків для Г2/Скір2/пасік, реал олдскул і полка афігенна, стоять в одному ряду з ББСами і БОРБЕТами. Турецьке фуфло на базарах не падає їм в долю навіть. Не збивайте людину з путі істинного! А то ше продасть їх і купить собі стрітсракерське фуфло.
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT Джерман інжинірінг мен, діцкі актуальні вже 20 років. То знач, шо ше двац будуть рулити. Марк, +1!
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT Задня підвіска напівзалежна з продольними ричагами. а диски потрібно замінювати, тому, що колишній хазяїн поїздив на них по бровках дуже сильно.
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT А можна і відреставрувати, в любому випадку кращі 100 разів за нове китайське фуфло з базару. Якшо все-таки захоч продати-пиши в ПП.
Відповідь: Мій Passat B3 2.0 GT ні.. в тому то і одна з основних переваг GT і стабілізатор там стоїть заді..