Ой, хто-хто Миколая любить, Ой, хто-хто Миколаю служить, Тому святий Миколай на всякий час помагай, Миколаю! Вітаємо всіх Миколаїв з іменинами! Міцного вам здоров"я, щастя в особистому житті і безпечних доріг. Хочете ви того чи ні, але ваші іменини асоціюються з доброчинністю. Великого вам серця: як від вас, так і для вас
Хай Миколай у вишиванці, Розбудить подарунком вранці, І принесе у вашу хату, Добробут,радості багато. Розбудить радісні надії, Зернята щастя хай посіє, Зігріє ласкою,любов'ю, І принесе міцне здоров'я!
Хай вам в вечір синій- синій Миколайко у торбині, Як у дуже гарній казці, принесе любов та щастя. А від мене в привітання прийміть щирі побажання. З днем ангела Вас, Миколайки!)
Як це невідомо? Все відомо, дуже дуже дякую всім і також вітаю всіх Миколаїв з професійним святом іменин
А ну....всі признаємося чи були чемні і чи до всіх приходив Миколайко з подарунками? Всіх Микол з Днем ангела! Здоров"я, миру, терпіння і новиж життєвих досягнень! Рівних доріг, зеленого світла і щоб залізні коні не підводили!