Міліціонери

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 2 жов 2012.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Вечірня казочка :)

Заїхали ми з подругою по дорозі додому вечерком в мак-драйв, взяли фрі (ну люблю я макдаківську бульбу) і коки-коли, і тупікнули в затишному місці, сидимо, значить, балакаєм, нікого не чіпаєм. В салоні включене світло, тобто ззовні явно видно, що нічим протизаконним чи непристойним ніхто не займається :) Хвилин через 5-10 стук в шибу. Бачу, стоїть мент. Ну я здуру замість опустити скло (то тре було запалення увімкнути), просто відкрив двері. Без задньої думки, я так собі прикинув, він побачить, шо ми не трахаємся, ну і на тому попрощається. Але вийшло все не так просто :)

- Добрий вечір, сержант .... Все нормально?
    - Добрий, так все нормально
    - Що ви тут робите, прошу пана?
    - Та нічого, от відпочиваємо

Тут я думав все і закінчиться. Але мент з якогось переляку став у мене вимагати ПРАВА і випитувати чи то моя машина, і шоб я пред"явив документи на авто. При цьому він встав між мною і дверима, тобто двері я закрити не можу. До слова, крім нього було ще троє зовсім зелених поліцайчиків.

Ну я кажу, а ви що ДАІ? В чому взагалі справа? Він мені
    - Відпрацювання!
    - Яке відпрацювання?
    - В Каравані трьох охоронців застрелили
    - То ви думаєте, що то я їх стріляв???
    - Ні, ви маєте нам пред"явити документи
    - Покажіть спочатку свої
    - Які?
    - Посвідчення
    - Яке посвідчення? В мене багато документів (став перераховувати, акцент зробив на якомусь "на право носіння зброї")
    - Показуйте всі

Словом, я довго з ними сперечався, врешті решт, в обмін на його міліцейське посвідчення я показав йому права. Виявилось шо він теж Ігор, і шо сьогодні "Ігора", став мене вітати (до речі, якшо це правда, то вітаю всіх Ігорів нашого форуму :). Ну думаю, тепер відчепиться. А фіг там, після того він домахався до машини, типу яке я маю до неї відношення. До цього питання під час перепалки ми поверталися кілька разів. Перший раз я сказав що купив її, тому і сиджу в ній. Але коли питання повторювалося, я став по-приколу казати щоразу щось інакше, типу машина друга, або кажу ніякого не маю відношення, просто сиджу в ній, потім знову моя. Мовляв, яка взагалі нахрен вам, пане міліціонер Ігор, різниця в яких я стосунках з цією машиною? Перевіряй чи не в розшуку вона і чи не в розшуку я.

Тоді він став вимагати, шоб я вийшов з машини і відкрив багажник. Я кажу ніфіга не відкрию, давайте слідчу групу і пойнятих чи шо там ше треба пожежних, санстанцію, начальника жеку і будемо проводити обшук.

- Це не обшук, ви зобов"язані надати ТЗ для зовнішнього огляду.
    - Оглядайте!
    - Відкрийте багажник
    - З якої радості? Не відкрию
    - Ви чините опір працівнику міліції?
    - Ні, я вам не заваджаю оглядати, а хочете в багажник - давайте оформляти обшук

Потім він зробив вигляд, що кудись дзвонить. Потім якийсь з зелених поліцайчиків спізданув шось про те шо в мене страховки нема :) Я поржав.

Все це тривало досить довго і на досить підвищених тонах. Моя подруга при цьому стала дуже нервувати :) Вона мене намагалася переконати шоб я відкрив багажник :) Більше того, вона в якийсь момент вийшла з машини і навіть спробувала відкрити його сама з криком "на дивись і від%бись!". Але в неї нічого не вийшло, слава Сеату, всі двері в ньому блокуються одною кнопкою біля ричага КПП :) Я накричав "сядь в машину і сиди тихо, багажник ніхто без понятих не відкриє", словом менти ше мали нагоду поспостерігати за невеличкою сімейною сценою :)

На якомусь етапі я все таки вирішив показати йому з рук техпаспорт шоб він остаточно переконався шо я машину не вкрав. Але він після цього не заспокоївся і продовжував чесати мені про багажник. Та в результаті я все-таки вистояв і менти скрегочучи зубами відчепились та зникли в темряві ночі.

Мораль: ніколи не відкривати двері. Якби двері були закриті, я б міг просто собі підняти скло, включити музон і продовжувати наминати картоплю фрі :)

Запитання: що я ще зробив неправильно? А щось напевено зробив, раз воно все затягнулось на добрих 20 хвилин якщо не 30...

• Подобається Подобається x 2
  2. aleks77

aleks77 Початківець

Passat B3 Variant, 1991, RP
    Облом Ти йому зробив, ось що. До нього причепили курсантів, або строковиків ВВ, а він - радий старатися. А тут - ОБЛОМ. Тому і затяглося. Я так думаю.

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ха та ні молодець. як на мене все досить правильно зробив.
    в мене була теж схожа ситуація сиджу біля автівки в які грає музика і спілкуюся в компанії товаришів і товаришок. і тут якесь як ти кажеш зелене в напів тверезому стані підвалює. почина дізнаватися чия машина, чого тут сидимо, предявіть документи на що я відповів що я не за кермом і документів зі собою не зобовязний носисти , після цієї відповіді він зателефонував ще своїм сабутильнікам в синьому(я живу недалеко від райвідділку) і вони всі разом почали мене розводити що ми вживаємо наркотчні речовини, хоьів обшукати автівку, вже навіть пробував її сам відкрити я вчасно натис на сигналку і все зачинилося і вікна теж.. потім була довга розмова про обшук нас всіх, а вкінці від одного з них була така фраза, блін пацани що так важко дати на пляшку.... і вони свалили можливо в твому випадку теж хотіли підживитися

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Ось що значить СЕАТ.....:girl_angel:

5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Ти молодець що їх переміг.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Звичайне перевищення повноважень і використання службового становища в приватних цілях. Можна сказати, що ти став співучасником злочину. Але шкода, що за злочин ніхто не понесе покарання і злочинці далі будуть займатися тим же. В даному випадку злочинність перемогла так як була вчергове ненаказана.

А з іменинами вітаю, рости здоровий і май побільше стосунків зі всіма переліченими крім міліціонерів.

7. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    а чому співучасником? Він потерпілий.

Про відношення до машини усміхнуло)) невже з першого разу їм не було зрозуміло?)

Караван же в Києві, ситуація трапилась там?

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Їм потрібен був привід, от і знайшли його. Все Ти зробив правильно, доречі перевіряти доки вони мають право, та для власної безпеки краще не виходити з автівки, хай викликають наряд на "бобику" чи дайців а тим вже можна і показати доки. Це так теорія в житті такого не траплялося (тьфу-тьфу-тьфу).

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    MARTINI, з іменинами Тебе!

По білому заздрю Тобі, що вмієш витримати холодний спокій душі! На мою думку, Ти все зробив правильно, а ще правильніше - те, що нам тут все це розповів. Бо не відомо, що, кого і де чекає.
    Що ще можна було зробити? Десь на нашому Форумі в темі "Як боротися зі свавіллям ДАЙ" я вичитала, що розмова до 15 хв. вважається зупинкою для перевірки документів, а все, що довше, - затримання. Для затримання потрібен також протокол, свідки і т.д. Можна було вимогнути (класне слово!) у них телефон довіри, дзвонити туди і розказувати, що інспектор Ігор Тебе затримав, але не мав на це права.
    А те, що він Тебе бакланив і при цьому згадав, що "нині" його іменини - прямий натяк на те, що хотів "на фляшку".

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Мартини и всех именинеков поздровляю с именинами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    гадаю ти все правильно зробив!

приєднююсь до привітань))

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    1. Молодець!
    2. Як дівчину звати?
    3. Весілля буде? Якщо буде, запросиш? ))
    4. Не розмовляй на підвищених тонах, це провокує на довге продовження дебатів, спробуй флегматичним монотонним голосом спілкуватися до останнього і дивитися прямо в очі не відводячи їх, це їх курвить дуже сильно!
    5. Якщо стає кепсько, набираєш 102 і викликаєш наряд з аргументом мене пробують викинути з машини, дочікуєшся наряд, аргументуєш, що тебе жостко розводили і вимагали гроші, щоб відпустити! В райвідділі при потребі пишеш заяву з "фолькльором".

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    не радив би попадати в райвідділ. не раз по теліку показували, як там люди самі себе об стіну розбивають ....:ireful1:
    подібні дискусії бажано вести в людних місцях. а в темних куточках з тими дибілами справи краще не мати.

14. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Сто процентів.

Мої вітання з іменинами.

15. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Ти молодець, тому що з такими по іншому не можна.

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    перш за все цікавлять думки Ореста та Мартіні, але народ теж підключайтесь.

Сусідні форуми зараз шумлять стосовно цього питання - це раз.
    якщо пам'ятаєте, я теж був причетний до такого роду разводу - це два.

отож ссилки і відео.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A14eaoFL3CY

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=31957
    http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=76&t=24558

у мене зараз є тільки одне питання, але мучить мене дуже серйозно:
    Де у Львові можна ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ пройти мед експертизу (не стаканчиками з сечею, а крові) ?:bomb:

17. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Якщо хочеш пройти експертизу, після того, як тебе хлопнули за запах, чи просто так для себе, я тобі пізніше напишу в ПП, це все буде коштувати для тебе при проходженні 20 грн. Або взагалі безкоштовно. Та й з видачею на руки другої копії та оригіналу обстеження нарколога.

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    приїзди на з'їзд сьогодні. думаю всім буде цікаво. Якщо послухати форуми, то в працівників ДАІ це зараз якась якція, чи як.. бо за останній тиждень вже два таких випадки. Перший з них, за допомогою журналіста з ЕКСПРЕСу розрулили і суд закінчився "за терміном вчинення" (підозрюю для того щоб потерпілий заспокоївся і ДАІ не позбулись посад), а стосовно другого ще не знаю

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Якщо це офіційно то озвуч для усіх

20. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    На науковій біля "тисячі дурниць" є наркодиспансер, куди дайці привозять на експертизу. Думаю до них можна звернутися для проведення аналізу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)