м'яке торпедо

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем S@sha, 11 гру 2007.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    У кого є фото мякого торпедо. якщо не важко покладіть, і піскажіть де можна її придбати і скільки вона коштує?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: м'яке торпедо

юзай пошук!!! вже обговорювалось зовсім недавно..
    http://5.auto.ru/all/58/585a0b9b.jpg от вона.. і шо тобі то дало??
    форма в неї така сама якщо тебе це цікавить ;)
    трошки кругліша, не гримить, декому під шкіряну виглядає (мені ні :))
    думаю тут знайдеш якусь інфу http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1448

ту штуку так само важко знайти як балку з дисковими тормозами!! бо вона ставилась якраз на ті машини шо мали заді диски (GX, GTI всіх версій) якщо помиляюсь то поаравте..

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я не знаю напевне , але припускаю, що ти помиляєшся. М"яка панель на гольфах зустрічається значно частіше, ніж задні дискові гальма

4. Solaris

Solaris Аксакал

то можливо тому шо з переставлянням немає проблем.. я недавно собі донора хотів купувати то там були заді диски, мяка панель, сідушки ВАГ спорт мотор GX.. на крилі писало GT правда незнаю чи така комплектація в Mk2 взагалі була..

5. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low

мяка торпедо частіше зустр на джеттах
    на рашунок гуркіту. Якщо всі кріплення цілі, то і звичайна не буде трескотіти. На моїй старій сінкрі зараз новий хазяїн поставив звичайну панель (мяку покурочили при взломі, мяку на змогли знайти - реально рідкість). Нічого у нього не гримить. Головне - правильна утсановка і цілісність всіх кріплень.

6. Solaris

Solaris Аксакал

7. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990
    Скільки мяких панелей бачив - всі сильно кончені, правда раз бачив на Г2- в ідеальному стані + стояли задні дискові тормоза, Сильно затупив, шо нічого невзяв

8. Solaris

Solaris Аксакал

тут добре видно чим вона відрізняється :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)