ото значить таки купив і тепер почав писати про свою вже машінко "малеча" ) Гольф 1996 р. в даний момент 1.8 RH MI від Гольф II ! кардинально поки ніц не мінялось але .... все попереду ...
в даний момент виконується перетяжка салону , бо попередній стан мене взагалі не влаштовував ! по-перше стан верхньої обшивки був жахливий , по-друге люблю веселі кольори і тому було вирішено змінити як стан так і колір ! процес триває ... ось шо поки спромігся зробити : це то шо залишилось ! соррі вже без матерялу зверху, бо якось ніяково було його фотати ! це такі мінімальні проломи ... то я застосовую навики роблення папємаше :D вже перетянута кришка закривання люку і задня кришка багажника колір може трохи заєдрьоний але мені дуже нра ))
А флок тебе не цікавить? тута навіть тема є окрема на форумі. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3595&highlight=%F4%EB%EE%EA
пласмаски не помаранчеві а червоні ! то фотик поганенький ! і то наклейки )) таку купив ) сорі то троха застарілі фоти ) твітери там вже не живуть ) Флок не цікавить (
О ! після довго мовчання і непоявляння на зїздах по машинці є новини ))) 1. обшивку верху успішно закінчив )) пофотаю і викину ) 2. машинку зняв з обліку і переоформляю на себе нарешті ) (кому тре поради-допомога по зняттю машини в області звоніть ! вперше дізнався шо у львові то значно дешевше і простіше) 3. в обробтяжку пішли дверні карти )):D:gamer: 4.дізнався шо двигун RP а не RH !?
звиняйте за якість завтра мо будуть кращі ! але концепція я так собі думаю зрозуміла ))) Білі шкали + люмінісцентного кольору стрілки + ультрафіолетова підсвітка = судіть самі :D фотографувалось з телефона а підсвічувалось ліхтариками оскільки підсвітку ше не встиг вчепити )
та в принципі ніц трудного ! просто розібрав на запчастини штатний ! потім було зіскановано старі шкали та інвертовано кольори . Прийшлось ше трохи помордуватись із чисткою самого зображення ібо сканер не найкращий ! домалював шо хтів і на лазернику кольоровому друканув ))) оть ! потім є у мого батька така тєма модельки літачків збирати ))) вициганив флюорні фарби ! і помалював стрілки тонюнім слоєм ! в підсвітку пішло раптом 3 ультрафіолетові світлодіоди ціна від 3 до 5 грн за шт ! Три томушо у мя з електрикою не все гаразд і 3х4.5 послідовно получаєццо 13.5 в то шо і тре було ! 1.5 в запасу на несподіванки ! розберусь із елекрикою поставлю 3х12 )))))) ніби все ! З.І. незабудьте то все назад зібрати
зрозуміло. тобто шкали ти не малював, а просто заклеїв видрукованим на папері? треба шукати флюрисцентні фарби (то я про себе )
можливо я гоню, але світлодіоди це не лампочки, там хоч 10 підряд став - всеодно згорять. Принаймі в мене 5 послідовно згоріли, навіть оком не моргнув.... полюбе треба резистори підбирати. А за старання - МОЛОДЦА!!!
ну я типу непогоджусь ! при послідовному підєднанні R=R1+R2+R3 )) тобто 2-й і 3-й мона замінити резистором а можна і не вони ж також опір мають !
я фізику теж в школі вчив , але в даному випадку це примінимо до лампочок (в них є власний опір), а в СД опір фактично наближується до 0. Но в принципі ти попробуй, про результат розповісиш
Мастиш очі перед поїздкою кремом від сонця :D А що то за ультрафіолетові світодіоди? В стоматології їх ціна біля 50ойро за штуку, нехила підсвітка прборки.
Звигляду звичайний світлодіод в прозорому корпусі, при подачі на нього напруги світить таким фіолетовим кольором. При направленні променя на поверхню пофарбовану флюорисцентною фарбою поверхня починає ярко світитись. Ціна на радіо ринку 5 грн. Флюорисцентні фарби можна купити на початку вулиці Кості Левицького в магазині СВІТ ПАПЕРУ.