Свого МК2 прикупив у листопаді 2006. Звичайно він був дикий і смішний. Напевно звичайна серія стокова так як була так і збереглась... Golf MK2 1988 p в 1.6 RF Тільки єдине шо то в 1й тиждень замінив вузькі бампера на широкі
Далі я поставив решітку на чотири фари (без значка) з рєснічкою і напівтоновані задні ліхтарі Далі було тонування і титанки 16ки Borbet
Ітак в ближайших планах в мене: Заміна всієї охолоджувальної системи Радіатор, радіатор пічки. Паралельно з цим раз панель буде зніматися то я відрив собі мяку панель , заодно поставлю її І наразі ще шукаю приборку з тахометром і ел год - шоб вже зразу все одним махом Також буду працювати над заваркою номерної ніші... Дістав собі заднє шкло з отворами і спойлером!!! В трохи дальшому майбутньому - хочу замінити передні сідухи на Рекаро і можливо комплексна їх перетяжка та і усього салону))) (мєчти...мєчти...) Зупинюсь поки шо на тому... Як зроблю те що написав то тоді дальше буду мєчтати))) __________________
ООО Чювак!!! Зачотний гольф!!! Молодець... Так тримати))))))))))))))) Ріспект і уважуха....... Це я так сам собі))))))))))))))))
Так знаю шо високий(стоять підкладки під стойки) але зараз альтернативи немає - гольф - робочий Поки мусить таким бути... А далі обовязково зміним. А так подяка за допис...
Так диски дуже модні... В реалі небуло почті ніодної людини яка б не оглядалась на них... Але я радий шо вони зараз в РОКА... Хай прикрашають його Кору... В свій час мені ця продажа дуже помогла і я ніколи не буду про це жаліти... Тим більше шо зараз маю не менш моднячі диски...
Поставив собі м`яку панель і приборку з тахометром і ел. годинником. І нарешті дійшло діло шоб виставити фотки)))
уууммм.....м`яка панель то добре Вибач брате але невтримався, то скажу:Ваш Golf грязнуля Я розумію, робота така машина постійно в русі. Лан літом - пиляка зрозуміти можна. Але зараз вже слава богу середина Грудня. Мало того шо літом пилякою дихаєшь, та щей зимою коли на дворі сиро. Авто - при вашій роботі - то кабінет. Прикинь захидишь ти в магазин, а у продавця на товарі в палець пиляки, зразу висновки робишь...( Сор звичайно але як то кажуть "залишайте коменти". Подаруй собі на новий рік Вологі серветки, а в ідеалі палірольку.. З наступаючим
Машинка гарна! Так тримати! А що то за зелена штучка світиться на центральному воздуховоді(нижнє фото), то щось з мякою торпедою чи то власне(просто цікаво).