Вирішив пересісти на два колеса. Враження звісно фантастичні - рекомендую всім. Yamaha 2009 FZ6R, 600сс чотирициліндровий інжектор, 80 HP, шестиступка, вага 220кг. Двіжок там іде від суперспорта R6 але дефорсований щоб отримувати "power band" на середніх оборотах (5000-10000). Клас - мікс спорт байка і турера. Якщо зняти бічний пластик то вийде стрітфайтер - саме в такому варіанті байк іде на Європу. Максимум валив 100 миль/год по хайвею (160км/год), може він за двісті, але кх,кх, страшнувато звісно.
Вибачення за невідповідну назву теми до Адмінів - сорі, тільки тепер побачив "правила". якщо можна, поправте, в мене вже нема доступу...
Скажу йому при нагоді. Певно почуває себе незручно отако собі приїхати. То я без тормозів - попав в клуб бо приїхав "рвати" дволітрового Флая на 1.3.... )))
Як можна себе почувати незручно на такій машині на з"їзді фольцклубу Він же не на мопеді їздить, а на флагмані світового автопрому
Ти скажи братику якщо він ще раз перед моїм носом буде виїзджати і просто тупо зупинятися на дорозі то я його зафафакаю А машинка нічо, мені сподобалась, я ще її з ІнтерОбджекта пам"ятаю ти на ній приїзджав частенько
Ану закинь подробиці як і де то сталось будь-ласка. Буду вчити молодь. Млін починаю злитися, заберу нах кораду! :
Мот супер но я больше к Фазеру литровому склоняюсь , шестисотка надоест быстро но если первый мот то супер по всем параметрам !
Дякую за комент, slipknot! Симпатичний стрітфайтер FZ1 і конячок має, бачу, під 140-160. Але наступний байк буде R1 + плюс цей залишу як варіант турера. Надто вже накладно "лежати" на ервані в довгих подорожах. Взяв би його зразу але чи то я неправильно сиджу чи то просто тяжка в мене комплекція (100+ кг) - ну незручно що капець, то саме з R6. Я розумію що комфорту ждати від нього не треба - все ж спорт, але все одно... Скидую до 80 і "ерванюся"!
Ты в начале проедься на Р 1 и подумай хорошо нужна она тебе или нет , это мотоцикл для трек дней а не на каждый день , тебе с твоими 100 кг точно так же придеться залегать на бак т.к ветрозащиты нет вообще , у меня не маленький опыт езды но каждый раз когда я сажусь на Р 1 то она приподносит такие сурпризы что ты иногда не ожидаешь , я бы выбрал FZ 1 S а не naked bike , на нем кстати мотор с Р 1 стоит на 150 лс только дефорсированный , ставишь на него полный прямой выпуск + Power comander получаешь те же 170 - 180 hp при нормальной посадке и ветрозащите ! Мало мощности ? мало динамики ? мало тормозов ? Не нравиться посадка в стиле эмбриона ? Выход есть !!! Suzuki Hayabusa GSX 1300R !!!
Поставив прямоток на свій, Two Brothers Racing плюс ECU до нього того ж виробника - Juice box. Power Commander погано "сідає" на мій байк - треба на диностенді настроюватись, компом бавитись, хоча він потужніший в плані настройок. М-дя, хайабуса взагалі звір... Дякую за поради, slipknot! Закидуй фотки якісь, приємно вражений побачити тут брата по двох колесах ще і з некислим досвідом!
ОК закину , кстати у меня Фабияка такого же цвета как твоя Кора а TDM 850 такого же как твоя Диверсия !:D
На днях катнувся в маленьких горах які тут є в Огайо - Hocking Hills. Закидую коротеньку нарізку включаючи оленя через дорогу. http://www.youtube.com/watch?v=5vFWKpJff1k&feature=channel