мої роботи за гольфу

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем jaszczur, 25 кві 2008.

1. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
    а мітинг так я закупив собі нові літні опони 195/50/15 і по обміну передніх автомобільних крил(фотопорада на форумі є) взіалем сіе за рдзе на ауті, що правда того дузо не має але око дражнить, в планах мам обнізиц авто з ок 4цм і сродек фелг помаловац на чорно а ранти налощити,завтра подальша забава в гаражі і я буду сіє брав за мазання буфера

2. jaszczur

jaszczur Active Member

Відповідь: мої роботи за гольфу

вчорашня борня із з іржею цд :bajer: і мій помічник :grin:

• Подобається Подобається x 2
  3. jaszczur

jaszczur Active Member

ремонт гальма(за надавлювання гоміком), що пищить, в колеги з форумом, при нагоді ізоляція каналу, що доходить до 2 інжекції в ніссаніє

• Подобається Подобається x 1
  4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Ну, Ящуре, ти мене розсмішив :-D В нас слово "гомік" означає то само, що у вас слово "pedal" на сленгу (людина нетрадиційної сексуальної орієнтації) :mrgreen:
    Але малось на увазі "pedal"="педаль". Смішно вийшло. Краще би ти писав рідною мовою ;-)

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

jaszczur
    Поясни плз детальніше що там робилося, як позбавилися скрипу? Бо я теж коли давлю гомика чую як ззаду в лівому барабані пищить.

6. jaszczur

jaszczur Active Member

після стягнення бебна,мусісз прзесмаровас мастилом(якнайкраще мідним) ці місця, відмічені стрілками на зйомці, не мусиш щелеп стягувати лиш самий барабан того прзесмаруйесз і буде ок,нієстети цих пісзцзеніє значить болячка гольфу

Додано через 10 годин 23 хвилини
    сьогоденний обмін розрзаду в ауді 2,0

7. jaszczur

jaszczur Active Member

сьогоденні роботи:
    1.на перший кидок обмін сурдини в маляті

2.робота за внутрішнього згину в колеги

3.виміана призупинення сурдини в 2 колеги

4.i на завершення в мене ліквідація іржі під відомість на даху(на разі пофарбоване підкладкою) майбутнє подальші роботи, часу бракувало

Додано через 21 годину 39 хвилин
    пропаща забава з іржею

мій невідлучний товариш

і пропаща робота по генеральному прибиранню

8. jaszczur

jaszczur Active Member

монтаж радіо в цітроеніє аx

огледзіни призупинення колеги з форумом

9. jaszczur

jaszczur Active Member

вчорашнє мої праці в авто колег з форумом, обмін русла ззаду мк2 і обміну охолоджувача в мк3,кто має з вас які-небудь технічні питання хай пише, якщо я знатиму охоче я допоможу
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Питання:
    1 - так зване "русло" це я так розумію "підшипник ступиці", правильно? Якщо так то судя по фоткам міняли тільки зовнішній, так? Як правильно затягувати його коли установили? Якою силою і т.д. Я приблизно уявляю але підшипники що я міняв через 10 тисяч км починали гудіти.
    2 - Гольф 3 я так розумію об"ємом 1,4 л. Радіатор там такий самий як і в Гольф 2 1,3л ? Кріпиться так само? Просто якось довелось міняти вентилятор на Венто 1,8 "92 - довелось аж бампер зняти щоб його витягнути.
    Скільки коштує у вас?

11. jaszczur

jaszczur Active Member

ось так питання 1 я обмінював все русло, оскільки відомо, із внутрішнє і зовнішнє, гдізе оцзивісціє потрібно вибити з бебна старі доріжки, з тим немає проблеми, нове беіжніє я набивав так (мам металевої руре того самого діаметру що доріжка русла) і так це я набив, щодо того загвинчування, оце так, якщо немає ключа динамометрицзнего цього прзикрецасз в опір і пужніієй пів-оберта попусзцзасз так щоб свобоодніє наверталося біля ось і вся філософія, не історії сіє ніщо бо я йуз не 1 така роботу я робив, вартість русла скф,біоре лише таке бо те найлепсза фірма і тривала те ок 40 злотих тобто ок 17$
    питання 2,то якраз є двигун 1,6 аее,аби обміняти охолоджувачі не потрібно буфера сціагас,без проблеми видуриш я по сціагнієціу гріла до того двигуна і викреценіу цього куска підкріплення що іде від буфера в місце в якому замок маски загвинтив, потрібно йесзце собі м'яко подгіац ці випираючі куски пластинок, що виходять з переднього підкріплення, в них ніщо не загвинтило, є такий же охолоджувач як в 1,4 з розмірами 433 X 299 X 22 мм її вартість 140 злотих(оптовий склад) 66$,то є охолоджувач в авто без кондиціонування (niestety muszę dokończyc to po polsku bo się nie działa http://www.ukrindustrial.com/translate/ mam nadzieję że zrozumiesz :sad:
    jesli chodzi o tego ventyla co mi piszesz z tym motorem to do wersji bez klimatyzacji idzie taka chłodnica Wymiary radiatora: 525 X 320 X 32 mm o nr oryginału 1H0.121.253 S i jej cena to ok 148 zł ok 70$ z hurtowni

12. jaszczur

jaszczur Active Member

і мій син забрався в роботу також

13. jaszczur

jaszczur Active Member

сьогодні обмін датчика температури в ополу цорсіє,виміана переднього буфера в пасаті б4 а також якнайгірша робота, обмін сілент задніх блоків у вахацзу мк2,падам сьогодні із стомлення, по ночі в праці ніщо я не спав бо малий не дав і сьогодні зараз на ніч тез я іду, але колегам потрібно було допомогти

14. jaszczur

jaszczur Active Member

сьогоденний ремонт перемикача навієву в моєму гольфі, авжеж з підручним, коли не діє нам дмуцхава на всьому бігу потрібно сціагнас(на клямках панель маскуючий, видурити покретло і подгіац пластинки прзинім) робота на 15 мін

15. jaszczur

jaszczur Active Member

профілактичне вивіряння параметрів (робіє середньо собі раз в місяці)

16. jaszczur

jaszczur Active Member

авто, відібране по бою, сьогодні я заклав бра на маску від колеги я узяв я хотів побачити як-от виглядатиме(авжеж є це націагнієте на гумках ще, а сюди є бузок) нормально елегантно в маску приліг,при нагоді обмін філтра палива в абф

17. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Де можна взяти таку прогу, щоб я собі також міг регулювати параметри і відповідні дроти для з"єднання ноутбука і авто?

18. jaszczur

jaszczur Active Member

не до кінця я розумію про що йде, може хтось переведе?:sad:

19. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Where can he get that Software and circuits for connecting to a car?
    Gdzie dostac ten program diagnostyczny i sznury zeby podlanczyc notebook do auta?

• Подобається Подобається x 2
  20. jaszczur

jaszczur Active Member

програма, стягнена з нету,кабле на інтернетівському аукціоні, Borman dziękuję ;-)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)