Мотор для Golf II

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Svyatoslav B., 15 тра 2006.

1. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988
    Привіт я новий юзер=)!!!

В мене мотор 1.3 але йому на 70% прийшов капець (правда я ще не знімав головку). Хочу поміняти мотор на більш потужний нарпиклад 1.8 , Що ви скажете про це ?

Да і е 2 питання , може хтось скаже якщо вже з цим стикався де лібше шукати мотор і як ?
    І може хтось порадить хорошого моториста , бо в такій справі це дуже важливо , якщо хтось знае скажіть будьласка контактний телефон?

2. Словотворець

Словотворець Active Member

98798
    Відповідь: Мотор для Golf II

Шукати Польща, Німеччина.

Шукай 1.8 на 90 коней, я так розумію в тебе карб, наскільки орієнтуюсь на інжектор переробити проблема і дорого.

3. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Авжеж , я маю інжекторний мотор 1,8 (112 коней) , а scirocco здається колись мав інжектор до нього

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Хлопці, ви всі такі шустрі, кожен свій мотор наперегонки пропонує...

По-перше, треба знати букви мотора, тільки після того говорити про те, який саме двигун підійде. Тому чекаємо на деталі.

По-друге, заміна двигуна може потягнути за собою заміну половини устаткування автомобіля, суттєво вплинути на безпеку. Тому не варто брати що дешевше, а шукати саме найвідповідніший агрегат.

По-третє, новий юзер, мусиш сказати, що по-твоєму є капець для мотора, а вже потім ми тобі порадимо що робити, зорієнтуємо в цінах і скеруємо до людських майстрів. Або продавців.

6. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988

Взагаліто в мене тече масло в тосол, може бути прокладка тоді це легко робиться , але враховуючи вік і зїзд двигуна готуюсь до найгіршого , взагалі треба зняти перше головку але мій моторист занятий аж до 10 червня тобто треба місяць чекати , це важлива справа і я не хочу йти до будького тому і запитався може хтось порадить хорошого моториста ( взагалі двигуну треба робити капіталку якщо це ще можливо ну або міняти)

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Букви двигуна пліз в студію

Порадимо. Але до того варто взнати вартість попандосу. Якщо твій двигун коштує 200 баксів - міняти треба і не задумуватися. Капіталка з нормальними запчастинами потягне всі 600. Це в кращому випадку. Якщо канал не пробитий.

8. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988

=))) Мля да я поняв , я в бундесі бачив гольф 2 який видавав 300 коней а на вигляд був як звичайнісінька 5 -дверна двійка

На то і шо як коштуе я в курсі , мені потрібний хороший моторист
    НУ ТАК МОЖЕ НАРЕШТІ ХТОСЬ ПОРАДИТЬ ХОРОШОГО МОТОРИСТА)))))????????

9. Словотворець

98798

Ну це ж несерйозно.. масло в тосол і вже на 70% вбитий.. може то якась прокладка від старості потріскала, а ти задумав мотор міняти. Мабуть краще щоб хтось поставив нормальний діагноз.

А скільки в тебе той мотор пройшов?

10. Словотворець

98798

І ще щодо хорошого моториста.. в цьому світі все відносно, як на мене саме головне довіряти своєму майстрові. Мій батя ремонтував машину 5 років в одного майстра і мене лдо нього посилає, він може і непоганий майстер, але шось мені в його роботі не подобається.. не подобається і все. І який би він офігенний майстер їхати до нього мені не дуже хочеться.

Може варто зачекати на свого? Чи там вже такий капець?

11. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988

Напевно варто , але я думав шо в когось буде на приміті норм моторист ) , я чекаю але якшоб хтось порадив непоганого то чогоб не поїхати і не взнати діагноз щоб оріентуватись далі?

12. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

не раджу міняти мотор на потужніший - мінінгіту море. тобі прийдеться міняти:
    1. гальмівну систему
    2. коробку з зчепленням
    3. подушки
    4. радіатор
    5. ше купу дрібниць

краще купити гольфика 1.8 на німцях і з нього все це зняти і поставити на твій - так буде дешевше. сам мотор не купуй

13. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Маю одного майстра, ремонтує машини в своїх гаражах. Ремонтує не тільки двигуни, а і ходову. З двигуном ше не доводилось звертатися до нього, але відзиви про нього досить хороші як про моториста (та й ходову робить добре, наскільки я можу оцінити). По ходу сам він їздить Джеттою, і думаю в народних авто розуміється. Якшо цікавить, ось його номер: 80979816907, звати Володя.

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

и я его наск5олько понимаю, забираю! :)

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Истину говоришь.
    А особенно ставить инж на карб - очень геморойно без "донора".

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

ще подумай над варіантом продати ту машину, докласти і купити таку як ти хочеш. До речі я свого гольфа продаю :) http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=14
    Ціна уже дещо впала, оскільки деякі запчастини вже продані, зокрема Scirocco GTi вже забирає мотор :) Якшо зі списку запчатин тобі не треба взагалі нічого, то віддам за 4000. Я думаю шо з врахуванням вартості заліза, об"єму робіт і їх вартості , так буде якшо не дешевше то принаймні на одне вийде, а крім того обійдешся без менінгітів з пошуком мотора, майстра, запчастин і тд. Так шо думай, пиши, дзвони

17. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988

MARTINI
    За ці гроші я прижину R32

18. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

гигигиги :razz: :razz: :razz:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ага, хіба може амортизатори від него :) А ціла машинка обійдеться у 30 тищ єврогрошей. Зрештою, як будеш гнати, захопи і для мене таку звірушку :)

20. Svyatoslav B.

Svyatoslav B. Новачок

VW Golf 1.3 1988

Я відносно сказав але за 4000 робиться Golf 3 VR6 , правда для тих хто знає як!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)