Муки вибору шини 185/65/14

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Shpuganich, 6 тра 2014.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Привіт всім придбав собі диски 14" тепер питання вибору резини що краще взяти більше схиляюсь до Мічелінів але їх ніколи не мав тому хотілоси би почути Ваші думки. Ну або Гудієр, хто які варіанти запропонує з власного досвіду.

2. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Якщо з Мішелін то я б порекомендував Primacy HP дуже навіть непогана шина, але там ціна відповідна, якщо мова йде про нові. З Goodyer з власного досвіду скажу, що непогані асиметричні Efficientgrip або Exellence.

3. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Якщо з-поміж цих двох виробників обирати, то Michelin, однозназно.
    Так як порадили вище, вибирай з "лінійки" Primasy, різні там Energy не бери - це дешеві шини преміум-брендового виробника і по якостях не виправдовують свою ціну.
    :hi:

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Чим відрізняється Duragrip від Efficientgrip?

5. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Primasy в моєму розмірі нема тільки Energy

6. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Energy не бери, вони не коштують тих грошей, як писав Рус
    В б розглянув як варіант UNIROYAL RainExpert, на них не їздив, але ціна/якість думаю достойний уваги варіант.

7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Пропонують kormoran impulser b ціна хороша а що за шини поняття не маю?

8. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Починав з Michelin i Goodyear, і тут раптом kormoran. Про них знаю тільки те, що ця фірма в основному спеціалізується на виготовленні шин для вантажних автомобілів, по легкових шинах хороших відзивів не чув за неї, але думаю однозначно кращі за Китай чи наварку.

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Та то так до слова, маю зимові гудієри ніколи проблем зимою не мав, а от літо були на попередніх машинах Клебери, Вредестейни, Нексени, от і взнай що краще взяти.

10. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Скажу так, моя думка платити за нові Мішеліни чи, щось з преміум класу шин в такому розмірі немає сенсу, так як вони коштують в районі 900 грн./шт. А в загалі тут в кого які вимоги до шин (шумність, знос, малюнок, швидкісні характеристики і тд.), і треба ще врахувати наші дороги (гуля чи поріз появляється одинакова, що на новому Мішеліні, що на тому ж Корморані). Як я вже писав, якщо є бажання брати тільки нові то я б взяв UNIROYAL RainExpert, тут ніби і ціна адикватна за них 585 грн. http://rezina.cc/uniroyal-rainexpert-185-65r14-86t
    Якщо розглядати б/в варіанти, то думаю за 300 грн./шт. можна взяти щось із преміум сегмента в гарному стані.

11. Pashko

Pashko Active Member

volkswagen passat b3 1993d
    минулого року купив UNIROYAL RainExpert, катаюсь з задоволенняв - мягенькі і все решта тьфу-тьфу

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)