Привіт всім придбав собі диски 14" тепер питання вибору резини що краще взяти більше схиляюсь до Мічелінів але їх ніколи не мав тому хотілоси би почути Ваші думки. Ну або Гудієр, хто які варіанти запропонує з власного досвіду.
Якщо з Мішелін то я б порекомендував Primacy HP дуже навіть непогана шина, але там ціна відповідна, якщо мова йде про нові. З Goodyer з власного досвіду скажу, що непогані асиметричні Efficientgrip або Exellence.
Якщо з-поміж цих двох виробників обирати, то Michelin, однозназно. Так як порадили вище, вибирай з "лінійки" Primasy, різні там Energy не бери - це дешеві шини преміум-брендового виробника і по якостях не виправдовують свою ціну.
Energy не бери, вони не коштують тих грошей, як писав Рус В б розглянув як варіант UNIROYAL RainExpert, на них не їздив, але ціна/якість думаю достойний уваги варіант.
Починав з Michelin i Goodyear, і тут раптом kormoran. Про них знаю тільки те, що ця фірма в основному спеціалізується на виготовленні шин для вантажних автомобілів, по легкових шинах хороших відзивів не чув за неї, але думаю однозначно кращі за Китай чи наварку.
Та то так до слова, маю зимові гудієри ніколи проблем зимою не мав, а от літо були на попередніх машинах Клебери, Вредестейни, Нексени, от і взнай що краще взяти.
Скажу так, моя думка платити за нові Мішеліни чи, щось з преміум класу шин в такому розмірі немає сенсу, так як вони коштують в районі 900 грн./шт. А в загалі тут в кого які вимоги до шин (шумність, знос, малюнок, швидкісні характеристики і тд.), і треба ще врахувати наші дороги (гуля чи поріз появляється одинакова, що на новому Мішеліні, що на тому ж Корморані). Як я вже писав, якщо є бажання брати тільки нові то я б взяв UNIROYAL RainExpert, тут ніби і ціна адикватна за них 585 грн. http://rezina.cc/uniroyal-rainexpert-185-65r14-86t Якщо розглядати б/в варіанти, то думаю за 300 грн./шт. можна взяти щось із преміум сегмента в гарному стані.
http://price.ua/kumho/kumho_ecsta_spt_ku31_185_65r14_86h/catc4371t6m199953.html Власний досвід цієї гуми - бомба! Така сама на передньопривідній в мене стоїть.